DGS Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü puanları ve 2017 DGS Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü Hakkında Bilgi:

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı ara elaman insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde analiz, yatırım, istatistik alanında dersler okutulmaktadır. Bölüm yeni kurulan ve gelişmekte olan bir bölümdür.

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme bölümü mezunları uygulamalı bilimlerde uzman kişilerin ara eleman insan gücünün karşılanmasında çeşitli kurum ve kuruluşlarda çalışarak iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyedir. Kişilerden beklenen matematik alanıyla ilgili olmaları ve sabırlı olmalarıdır.

Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gayrimenkul ve Varlık Değerleme (Tam Burslu) EA 1 1 246,06088 246,06088
İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gayrimenkul ve Varlık Değerleme (%50 Burslu) EA 3 3 214,79388 223,18304

DGS Gayrimenkul ve Varlık Değerleme Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.