Web sitemize hoşgeldiniz, 13 Nisan 2021

Demet Evgar Kimdir

Demet Evgar Hayatı Hakkında Bilgi

Demet Evgar Kimdir

Demet Evgar Biyografisi

19 Mayıs 1980 Manisa yılında Manisa’da doğdu. Manisa’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. Kenter Tiyatrosu’nda ‘Aşk Çemberi’ adlı oyunda ve “Tiyatro Kılçık”ta “Takanlar ve Takılanlar” ve “Ayşegül Hindistan’da” adlı oyunlarda rol aldı. “Aslı ile Kerem”, “Bütün Çocuklarım” ve “Emret Komutanım” adlı TV. dizilerinin yanı sıra “Banyo” ve “Beyza’nın Kadınları” isimli sinema filmlerinde oynadı.

 

Filmografi

 

Yedi Numara (2000)
Aslı ile Kerem (2002) Yeliz
Yuvam Yıkılmasın (2003) Hülya
Çınaraltı (2003) Nilüfer
Bütün Çocuklarım (2004) Eyşan
Emret Komutanım (2005) Üsteğmen Çiğdem
Banyo (2005)
Beyza’nın Kadınları (2005) Beyza Türker
Erkekler Ağlamaz (2006) Zeynep

 

Tiyatro Oyunları

 

Kadınlar da Savaşı Yitirdi
Aşk Çemberi
Tiyatro Kılçık
Takanlar ve Takılanlar
Ayşegül Hindistan’da
Gece Mevsimi
Anna Karenina

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz