Scuzzy İle İlgili Cümleler İngilizce Cümle İçinde Kullanımı

Scuzzy İle İlgili Cümleler İngilizce Cümle İçinde Kullanımı

Scuzzy Nedir?

Scuzzy, küçük sistem için standart arayüz (Small Computer System Interface) anlamına gelir. Scuzzy, bilgisayar donanımı arayüzlerinden biridir ve SCSI sabit diskleri, CD-ROM sürücüleri, bant sürücüleri ve diğer çevre birimlerini bağlamak için kullanılır.

Örnek Cümleler:

  1. My old computer had a scuzzy interface for its hard drive. (Eski bilgisayarımın sabit diski için scuzzy arayüzü vardı.)
  2. The new scanner uses a scuzzy connection to communicate with the computer. (Yeni tarayıcı, bilgisayarla iletişim kurmak için scuzzy bağlantısı kullanıyor.)
  3. The scuzzy cable is not compatible with the new hard drive. (Scuzzy kablosu yeni sabit disk ile uyumlu değil.)
  4. I need a scuzzy adapter to connect my old printer to the new computer. (Eski yazıcımı yeni bilgisayara bağlamak için bir scuzzy adaptöre ihtiyacım var.)
  5. The scuzzy card allows you to add more SCSI devices to your computer. (Scuzzy kartı, bilgisayarınıza daha fazla SCSI cihazı eklemenizi sağlar.)
  6. The technician recommended replacing the scuzzy cable to improve the computer’s performance. (Teknisyen, bilgisayarın performansını artırmak için scuzzy kablosunu değiştirmeyi önerdi.)
  7. The scuzzy interface is faster than the IDE interface for transferring data. (Scuzzy arayüzü, veri transferi için IDE arayüzünden daha hızlıdır.)
  8. The scuzzy controller manages the flow of data between the computer and the SCSI devices. (Scuzzy denetleyicisi, bilgisayar ve SCSI cihazları arasındaki veri akışını yönetir.)
  9. The scuzzy drive has a higher data transfer rate than the IDE drive. (Scuzzy sürücü, IDE sürücüye göre daha yüksek veri aktarım hızına sahiptir.)
  10. I had to replace the scuzzy terminator to fix the connectivity issue. (Bağlantı sorununu düzeltmek için scuzzy terminatorünü değiştirmem gerekti.)
  11. The scuzzy cable is more expensive than the IDE cable. (Scuzzy kablosu, IDE kablosundan daha pahalıdır.)
  12. The scuzzy interface was commonly used in older computers. (Scuzzy arayüzü, eski bilgisayarlarda yaygın olarak kullanılırdı.)
  13. The scuzzy adapter allows you to connect a SCSI device to a computer that doesn’t have a scuzzy interface. (Scuzzy adaptör, scuzzy arayüzü olmayan bir bilgisayara SCSI cihazı bağlamanıza olanak tanır.)
  14. The scuzzy card requires a free PCI slot in the computer. (Scuzzy kart, bilgisayarda boş bir PCI yuvası gerektirir.)
  15. The scuzzy cable has a maximum length of 25 meters. (Scuzzy kablosunun maksimum uzunluğu 25 metredir.)
  16. The scuzzy connection is used for high

performance devices such as servers and high-end workstations. (Scuzzy bağlantısı, sunucular ve yüksek kaliteli iş istasyonları gibi yüksek performanslı cihazlar için kullanılır.)
17. The scuzzy interface can support up to 15 devices on a single bus. (Scuzzy arayüzü, tek bir veri yolu üzerinde en fazla 15 cihazı destekleyebilir.)

  1. The scuzzy protocol is used for communication between the computer and SCSI devices. (Scuzzy protokolü, bilgisayar ve SCSI cihazları arasındaki iletişim için kullanılır.)
  2. The scuzzy cable should be securely fastened to prevent data transfer errors. (Scuzzy kablosu, veri aktarım hatalarını önlemek için sıkıca tutturulmalıdır.)
  3. The scuzzy interface has largely been replaced by newer interfaces such as SATA and USB. (Scuzzy arayüzü, SATA ve USB gibi yeni arayüzlerle büyük ölçüde değiştirilmiştir.)

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.