8. Sınıf SBS Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak 2012

SBS Sonuçları 2012

SBS heyecanı başladı. SBS (Seviye belirleme Sınavı ) heyecanı yine derszamani.net’te …. Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim 8. sınıflara yönelik Seviye Belirleme Sınavı’nı (SBS) 9 Haziran 2012 Cumartesi günü yapıldı. Peki sbs Sonuçları ne zaman açıklanacak  ?

sbs sonuçlarıBakanlık, ilköğretim 8. sınıflara yönelik Seviye Belirleme Sınavı’nı (SBS) 9 Haziran 2012′de yapacak. Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı da, 10 Haziran 2012 tarihinde yapılacak. Öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da oldukça heyecanlılar. Eğitim sitesi olarak sbs sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabı SBS ( Seviye Belirleme Sınavı ) ile ilgili son haberleri ve bilgileri sizlerle paylaşacağız. SBS 9 Haziranda yapılacak. Peki SBS sonuçları ne zaman açıklanacak ? 8. Sınıf SBS Sonuçları hangi tarihte açıklanacak belli olacak ? Bu konu hakkında soruegitim.com olarak sevgili öğrencilerimize bilgilendirme yapıyoruz. SBS Sonuçları Milli Eğitim Bakanlığının yayınladığı SBS takvimine göre 12 Temmuz 2012 tarihinde açıklanıyor.

8. Sınıf SBS sonuçlarının ardından lise tercihleri yapılacak. Lise yerleştirme işlemleri ile ilgili bilgiler de yine sitemizde olacak.

derszamani.net

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.