Web sitemize hoşgeldiniz, 24 Kasım 2017

Zafer Algöz Kimdir

Zafer Algöz Hayatı Hakkında Bilgi

Zafer Algöz Kimdir

Zafer Algöz Biyografisi

1961 yılında Kars’da doğdu. 1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu’nda açılan “Gençlik Kursları” ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu’nda sanat hayatına başladı.

 

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları’na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları’nda oyuncu olarak çalışmaktadır.

 

Oynadığı Bazı Tiyatro Oyunnlar

 

Amedeus
Çok Yaşa Komedi
Arturo Ui’nin Önlenebilir Yükselişi
Hamlet
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz
Macbeth

 

Filmografisi

 

Cumhur Cemaat – 2007
Kurtlar Vadisi Pusu – 2007
Hasret – 2006
Umut Adası – 2006
Sınav – 2006
Kapıları Açmak – 2005
O Şimdi Mahkum – 2005
Çınaraltı – 2003
Esir Şehrin İnsanları – 2003
Cesur Kuşku – 2001
Evdeki Hesap – 2000
Duruşma – 1999
Salkım Hanımın Taneleri – 1999
Utanmaz Adam – 1998
Komşu Komşu – 1997
Ağır Roman – 1997
Oğlum Adam Olacak – 1995

BU KONUYU SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA PAYLAŞ

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz

günaydın mesajları e-okul cuma mesajları doğum günü mesajları