DGS Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği puanları ve 2017 DGS Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Hakkında Bilgi:

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde mesleki eğilim dersleri, teknik bilimler ve temel bilimler okutulmaktadır.

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği mezunları mühendis unvanı ile çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında mühendislik hizmetlerinin yerine getirilmesinde teknik destek oluşturacak şekilde çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen sabırlı ve dikkatli olmalarıdır.

Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği SAY 2 2 285,56357 287,73687

DGS Gemi ve Deniz Teknolojisi Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.