DGS Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü puanları ve 2017 DGS Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü Hakkında Bilgi:

Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı gemi ve yat tasarımı alanında yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde temel çizim, teknik çizim ve mesleki eğilim dersleri gibi dersler okutulmaktadır.

Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü mezunlar tasarım alanında gerekli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında çalışma imkanı bularak iş sahibi olabilirler. Yeterli bilgiye sahip olarak gerekli desteği oluşturabilirler. Maaşlar ortalama seviyenin üstündedir. Kişilerden beklenen özgün, üretken, yenilikçi ve özverili olmalarıdır.

Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Gemi ve Yat Tasarımı (Tam Burslu) SAY 1 1 246,43941 246,43941
MALTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Gemi ve Yat Tasarımı (Ücretli) SAY 2 2 205,63887 211,90272

DGS Gemi ve Yat Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.