Real Madrid 1 Barcelona 2 Maçı Özeti ve Golleri 18 Ocak 2012

Real Madrid ile  Barcelona İspanya Kral Kupası Çeyrek Final İlk maçında kıran kırana bir maçta karşı karşıya geldi. Maç sona erdi. 18 Ocak 2012 Real Madrid  Barcelona Maçı Özeti ve Golleri  Barcelona Maçı 2-1 kazandı. Real Madridin son dakikalardaki çabaları sonuç vermedi. Maçın Geniş Özeti ve Golleri


İspanya’da Kral Kupası çeyrek final mücadelesinde Real Madrid, ezeli rakibi Barcelona’yı Santiago Bernabeu’da konuk etti.

2012 yılının ilk El Clasico’sunda öne geçen Real Madrid olsa da, La Liga’nın ilk yarısında oynanan maçta olduğu gibi kazanan 2-1’lik skorla Barcelona oldu ve rövanş öncesinde çok büyük bir avantaj elde etti.

RONALDO PERDEYİ ERKEN AÇTI

Milli futbolcumuz Hamit Altıntop’un Real Madrid formasıyla 90 dakika sahada kaldığı maça hızlı başlayan taraf Barcelona oldu. Ancak Real Madrid bir kontra ataktan golü bularak öne geçti. 11. dakikada Benzema’nın Real Madrid yarı alanının son metrelerinden gönderdiği pasta topla buluşan Ronaldo, tek başına topu Barcelona yarı alanına kadar götürdü ve sol çaprazdan attığı şut ile takımını öne geçirdi.

Bu golden sonra çok daha baskılı oynamaya başlayan Barcelona’da 15. dakikada Alexis Sanchez’in kafa vuruşu üst direkten döndü. Özellikle 20 ile 30. dakikalar arasında çok önemli fırsatlar bulan Katalan ekibi, İniesta ve Messi ile önemli pozisyonlardan yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 sona erdi.
Real Madrid  Barcelona Maç Özeti İzle 18 Ocak 2012 , Real Madrid  Barcelona Maçı Özeti ve Golleri 18.01.2012 , 18 Ocak  Barcelona Real Madrid Maçı Özeti  , Real Madrid  Barcelona Maçının Geniş Özeti İzle Seyret 18 Ocak