2017 TEOG Tercihleri Ne Zaman Yapılacak

teog 2017 ile ilgili görsel sonucu

LGS Sınavına giren çok sayıda öğrenci puanlarını öğrendi. Puanlarını öğrenen öğrencilerin bir kısmı mutlu olurken, bir kısmı aldığı puandan memnun değil. Kimi öğrenciler çok çalışmış, kimileri ise bu sınavın ne kadar ciddi olduğunu sınav sonuçlarını öğrendikten sonra anlamıştı. Fakat şimdi en az LGS Sınavı kadar önemli bir şey daha var ki, o da tercih dönemi. Tercih dönemi öğrencilerin en çok dikkat etmeleri gereken süreçlerden bir tanesi olarak biliniyor. Peki 2017 LGS tercihleri ne zaman yapılacak? Bizler de bu ve buna benzer sorulara dair cevapları sizler ile paylaşmak amacı ile düzenlemekte olduğumuz bu yazı ile birlikte, sizlere 2017 LGS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak kısaca bilgi vereceğiz.

2017 yılında LGS Sınavına giren öğrenciler için tercihlerini yapmaya başlayacakları gün 14 Temmuz 2017 olarak açıklanmıştır. Bu tarihte başlayacak olan tercih dönemi 24 Temmuz 2017 tarihine kadar sürecek olup, tercihin son bulduğu vakit 24 Temmuz 2017 saat 17:00 olacaktır. Bu nedenle tercihlerimizi geciktirmemek ya da vaktinde gerçekleştirmek büyük bir önem taşımaktadır. Tercih döneminde öğrencilerin tercih tarihlerini öğrenmeleri ve bu tarihleri göz önüne alarak hareket etmeleri gerekmektedir.

Tercihlerini yapacak olan öğrenciler daha sonrasında ise tercih sonuçlarının açıklanmasını bekleyecekler. LGS Sınavının heyecanı hala son bulmamakla birlikte sonuca yaklaştıkça daha da heyecanlı bir hal almaya devam etmektedir.

2017 LGS Tercihleri Ne Zaman Yapılacak Adlı Yazımız Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Kısmından Bize Yazabilirsiniz.

1 yorum

  1. 2017 teog tercihleri ne zaman sorusuna çok açıklayıcı ve yol gösterici bir şekilde cevap vermişsiniz. Ne zamandır merak ediyordum çok heyecanlıyım inşallah çok güzel olur sonuçlar :)

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.