Üniversite Tercih Sonuçlarını TRT Muhabiri Sordu

2013 ÖSYS LYS tercih sonuçları ile ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. 1 Milyondan fazla üniversite adayı LYS tercih sonuçları ne zaman açıklanır diye merak içerisinde beklerken TRT muhabiri Mustafa Pınar, bugün sabah saatlerinde ÖSYM ile yaptığı telefon görüşmesinin neticesini aktardı.

osym

LYS Yerleştirme Sonuçları İle İlgili Gelişme: TRT Muhabirinin Biraz Önce ÖSYM’ye Telefonla “LYS Yerleştirme Sonuçları Bugün Açıklanır mı? ” sorusuna “Belli Değil, Yoğun Bir Şekilde Çalışıyoruz” denmiştir. Bu ifadeden çıkaracağımız sonuç bugün öğleden sonra yetişmezse, %99 yarın açıklanacaktır. Takipte olmak için sitemiz derszamani.net i ziyaret etmeyi unutmayın.

Üniversite tercih sonuçları ile ilgili son gelişmeleri an be an duyurmaya devam edeceğiz. Sayfamızı takipte olmaya devam edin.

2013 LYS Tercih Sonuçları Sayfası İçin Tıklayın

15 yorum

  1. Arkadaslar özel üniversitelerde sağlık gelme olasılığı yok mudur yani. Bnm ygs2 257 gecen sene bi sürü kontenjan bos kalmş. Sml ckışlı sadece 3 4 öğrenci alınıyor gerisi ücretli nie böyle umutsuz gelmz die knusuo herkes ?

  2. arkadaşlar bakın kyk başvuruları 29 temmuzda başlıyor bu da sonuçların en geç 28 temmuz gecesi açıklanacağı manasına gelir kafanızı takmayın rahat olun ve ösym nin resmi açıklaması olmadıkça da şu saat bu saat şu gün bugün diyenlere itibar etmeyin herkes için en hayırlısı neyse o olsun

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.