DGS Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü puanları ve 2017 DGS Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü Hakkında Bilgi:

Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölüm Girne Üniversitesi’nde mevcuttur. Bölümün amacı gerekli yeterliliklere sahip yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde işletme ve yönetim sistemleri alanında teorik ve uygulamalı dersler verilmektedir.

Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü mezunları limanlarda ve deniz işletmeciliklerinde kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında yeterli bilgi, birikim ve donanıma sahip olarak yetişmiş insan gücünü karşılayacak şekilde çalışabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişmektedir. Kişilerden beklenen özverili ve dikkatli çalışmalarıdır.

Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
GİRNE ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Fakültesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi (İngilizce) (Tam Burslu) EA 1 1 230,54633 230,54633
GİRNE ÜNİVERSİTESİ (KKTC-GİRNE) Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Fakültesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi (İngilizce) (%50 Burslu) EA 4 4 211,03644 225,24519

DGS Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.