Yılbaşı Mesajları 2018

2018 Yılbaşı mesajları sevgili için, sevgiliye yılbaşı mesajları sevgiliye derledik. Bu sayfada sevgiliniz için yılbaşı mesajları bulabilirsiniz. Yeni yıl mesajları sevgiliye seç beğen oku sevgiliye yılbaşı mesajları ister yaz cep telefonuyla gönder sevgiliye yılbaşı mesajları istersen e-posta olarak yolla en güzel sevgiliye yılbaşı mesajları beğendikleriniz hakkında yılbaşı mesajları sevgiliye yorumlarınızı eksik etmeyin. Ve de isterseniz yılbaşı mesajları sevgiliye siz de bu site aracılığıyla duyurabilirsiniz.

Yılbaşı, herhangi bir takvime göre bir yılın bitimi ve yeni bir yılın başlangıcı. Yılbaşı gecesinden sonra içinde bulunulan yıl -özellikle ilk birkaç hafta boyunca- yeni yıl olarak betimlenir. Bununla birlikte Yılbaşı ve yeni yıl kavramları bazen yılbaşı gecesi anlamında da kullanılır. Dünyada en yaygın kullanılan takvim olan Gregoryen takvimini kullanan ülkelerde 1 Ocak yeni yılın ilk günüdür.

Ülkemizde de her yıl yeni yılı büyük bir coşkuyla kutlarız. Yeni senenin bize güzel şeyler getirmesini dileriz. Akrabalarımızı, yakınlarımızı , arkadaşlarımızı arayıp yeni yıllarını kutlarız. Yılbaşına özel yemekler, eğlenceler ve partiler yapılır. Aynı zamanda okulumuzda yeni yıl ile ilgili şiirler, resimler ve gösteriler yaparız.

Yılbaşı mesajları sevgiliye yeni yıl yılbaşı mesajları sevgiliye

Aralık ayının son günü gece yarısından sonra yeni bir yılın ilk günü başlar. Ocak ayının birinci gününden Aralık ayının 31. günü gece yarısına kadar geçen süreye bir yıl denir. Dünyanın; biri Güneş, öbürü kendi ekseni çevresinde olmak üzere iki türlü hareketi vardır. Dünyanın Güneş çevresinde bir kez dolanması bir yılda tamamlanır. Bu hareketten mevsimler oluşur. Dünyanın kendi çevresinde dönmesinden gece – gündüz meydana gelir. Dünyamız Güneş çevresindeki dolanımını 365 gün 6 saatte tamamlar.

Yılbaşı Mesajları Sevgiliye

Mutluluk Yağmurları Altında Şemsiyesiz Kalman Dileğiyle… Nice Mutlu Yıllara Sevdiceğim…

Dünyayı değiştirmek istersen kalbine inan , arkadaşlarına güven, sevgine sarıl.. Yeniyıl senin başarılarının anahtarıyla tüm kapıları açacaktır..Mutlu Yıllar olsun!!

Cevap verememek-susmak, dayanılması güç bir yanıttır. Yeni yılda tüm sorunların cevapları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar dilerim..

İnsan, armağanını içten vermezse ne değeri vardır. Yeni yıllar Allah’nın bizlere verdiği armağandır. En mutlu yıllar seninle olsun.. Armağanınla yücel..Mutlu seneler

Sahip olduklarımızla yaşamayı öğrenmek bir süreç, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar..

Yeni yılın sağlık mutluluk ve başarı dolu geçmesini dilerim. Her günün bir diğerinden daha keyifli geçsin. Yeni yılın kutlu olsun.

Yeni yılın ilk saatlerinde seninle birlikte değilim ama, yüreğim ve bütün olumlu düşüncelerim seninle birlikte. Yeni Yılın Kutlu Olsun!

Yeni Yıl, Herşeyi Yenilesin! Bir Sen Eskisi Gibi Kal Birtanem… Mutlu Senelere

Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle ..en içten sevgilerimle..

Yeni yılın size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar…

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

Sevgiliye Yılbaşı Mesajları Hakkında Yorumlarınızı Alttan Hemen Yazabilirsiniz.

 

1 yorum

  1. Şansım olsaydı bu yılı böyle geçirmek istemezdim.Seninle birlikte yeni yıla girmek isterdim.Ama ne yazık ki böyle bi şansım yok.2014 sana mutluluk huzur ve sağlık getirsin. Seni çok seviyorum.MES

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.