DGS Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü puanları ve 2017 DGS Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü Hakkında Ekonomi:

Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı orman alanında yaban hayatının sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesinde yetişmiş insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde biyoloji ağırlıklı teorik ve uygulamalı dersler okutulmaktadır.

Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında önemli ölçüde iş yükünü karşılayarak insan gücünün oluşmasında rol oynarlar. Ekolojik dengelerin korunmasında araştırma, geliştirme ve planlama yapabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen dikkatli ve özverili olmalarıdır.

Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON) Orman Fakültesi Yaban Hayatı Ekolojisi ve Yönetimi SAY 3 3 245,46903 246,40383

DGS Yaban Hayatı ve Ekolojisi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.