DGS Tapu ve Kadastro Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Tapu ve Kadastro Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Tapu ve Kadastro Bölümü puanları ve 2017 DGS Tapu ve Kadastro Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Tapu ve Kadastro Bölümü Hakkında Ekonomi:

Tapu ve Kadastro Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında bulunan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı ara eleman insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde mesleki eğilim dersleri teorik ve uygulamalı olarak okutulmaktadır.

Tapu ve Kadastro Bölümü mezunları, devlet dairelerinde memur olarak çalışabilirler, ara eleman insan gücünün karşılanmasında yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak görev alabilirler, iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen sabırlı, dikkatli ve özverili olarak çalışmaları ve sosyal ilişkilerinin iyi olmasıdır.

Tapu ve Kadastro Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Tapu Kadastro Yüksekokulu Tapu Kadastro EA 3 3 264,37553 268,37250

DGS Tapu ve Kadastro Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.