DGS Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü puanları ve 2017 DGS Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü Hakkında Ekonomi:

Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı alanda yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde sosyal bilimler ve mesleki eğilim alanında dersler okutulmaktadır.

Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında kültür iştiraklerinde, özel sektörde kültür iştiraklerinde ya da bağımsız olarak çalışma imanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişir. Kişilerden beklenen her an kendilerini geliştirmeye hazır olmalarıdır.

Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR) Devlet Konservatuvarı Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar SÖZ 2 2 215,96767 274,41504

DGS Nefesli Çalgılar ve Vurma Çalgılar Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.