DGS Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü puanları ve 2017 DGS Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Hakkında Ekonomi:

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı alanda yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde mutfak alanında teorik ve uygulamalı dersler okutulmaktadır.

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında ya da bağımsız olarak yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olup gerekli insan gücünün karşılanmasında rol oynarlar, iş sahibi olurlar. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişir. Kişilerden beklenen özgün, üretken ve yenilikçi olmalarıdır.

Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu Mutfak Sanatları ve Yönetimi (İngilizce) (Tam Burslu) SÖZ 1 1 242,98801 242,98801
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ Uygulamalı Yönetim Bilimleri Yüksekokulu Mutfak Sanatları ve Yönetimi (İngilizce) (Ücretli) SÖZ 7 0

DGS Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.