TEOG Tercihleri Ne Zaman Bitecek 2017

teog tercih sona eriyor ile ilgili görsel sonucu

teog tercih sona eriyor ile ilgili görsel sonucu

LGS Sınavı’nın heyecanını atlatan öğrenciler, sınav sonuçlarını öğrenmeleri ile birlikte hangi okula gideceğine karar vermek ile meşgul olmaktadır. Öğrenciler, kendileri için en iyi okulu istediklerinden dolayı tercih döneminde olabildiğince hassas bir şekilde düşünmeleri gerekmektedir. Bu nedenle hem sınav stresi hem de tercih döneminin stresi öğrencileri oldukça yormuştur. Tercihlerine karar veren öğrenciler bulunurken, bir yandan da hala hangi okula gideceğine karar veremeyen öğrenciler bulunmaktadır. Fakat henüz karar veremeyen öğrencilerin acele etmeleri gerekmektedir. Çünkü tercihler 24 Temmuz 2017 tarihinde saat 17:00’da son buluyor. Bu nedenle tercihlerini yapmamış öğrencilerin, açıkta kalmamaları için bir an önce tercihlerini gerçekleştirmesi gerekmektedir. Bizler de bu konuya dair düzenlemiş olduğumuz bu yazı ile beraber sizlere tercihler ne zaman bitecek 207 kısaca bilgi vereceğiz.

Tercihler 24 Temmuz 2017 tarihinde saat 17:00’da, yani bugün içerisinde son buluyor. Bu nedenle hala tercihlerini yapmamış öğrencilerin, her şey için çok geç olmaması adına tercihlerini tamamlayarak teslim etmiş olması gerekiyor. Öğrencilerin çoğu tercihlerini yapmış olsa da, hala tercihlerini yapmamış öğrenciler de bulunuyor. Belki kararsız olmalarından belki de dikkatsizlikten kaynaklı son ana bırakmış olan bazı öğrenciler var. Bu öğrencilerin gelecekleri için acele etmeleri gerekiyor.

Tercih dönemi bugün son bulacağı için şimdi de tercihlerin açıklanmasını bekleme süreci öğrencileri bekliyor. Öğrenciler tercih yaptıkları okula yerleşmenin hayali ile umut dolu beklemeye devam ediyorlar.

Tercihler Ne Zaman Bitecek 2017 Adlı Yazımız Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Kısmından Bize Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.