Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Eğitim Ücretleri ve Kontenjanları 2017

ukü ile ilgili görsel sonucu

 

YGS ve LYS sınavlarının sonuçlanmasının ardından kısa süre içerisinde pek çok öğrenciyi, tercih telaşı sarmaya başladı. Elde ettiği puan itibariyle, öğrenciler, belirli üniversiteler ve lisans programları arasından seçim yapabiliyorlar. Sınav sonucunda pek çok öğrenci, devlet üniversitelerini tercih ederken bazı öğrenciler ise kimi zaman kaliteli eğitim, kimi zaman istedikleri alanda nitelikli uzmanlaşmış kadroları sebebiyle özel üniversiteleri tercih ediyor.  Bu özel üniversitelerden bir tanesi olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi için eğitim ücretleri, bölümler ve kontenjanlar 2017 gibi bilgilere sayfamız aracılığı ile detaylı şekilde ulaşabilirsiniz.

Üniversite sınavları sonrasında öğrencilerin çok büyük bir bölümü yurtiçi üniversiteleri tercih ederken, yavru vatanımız olan Kıbrıs da Türk öğrencilerin yoğun ilgisine maruz kalıyor. Bu noktada burada öğrencilerin hizmetinde olan Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi, 2017 yılı için sunmuş olduğu cazip burs imkanlarıyla ve uygun eğitim ücretleriyle öğrencilerin ilgisini çekmektedir.

Uluslarası Kıbrıs Üniversitesi Burs İmkanları

  • Başarı sırası bursu
  • Akademik başarı bursu
  • Kardeş indirimi
  • Özel öğrenci bursu

gibi çeşitli alanlarda öğrencilere burs imkanı sunmaktadır. Zengin program içeriği ile çeşitli alanlarda nitelikli eğitim sunabilen Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi için, ortalama ücretler ise 20-40.000 TL aralığında görülmektedir.

Ancak bu fiyatlar, öğrencinin başarı sıralaması, tercih sırası gibi çeşitli etkenler ile aşşağılara çekilebilmektedir. Bu şekilde bakıldığında da Türkiye’den her yıl pek çok öğrenci, Kıbrıs’ta eğitim almanın da cazip olduğunu düşünerek üniversite hayatını burada geçirmektedir.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.