Trabzonspor PSV Eindhoven 1 – 2 Maçı Özeti ve Golleri 16 Şubat 2012

Trabzon PSV Eindhoven 1 – 2 . Trabzon Üzgün …

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında temsilcimiz Trabzonspor, Avni Aker Stadı’nda konuk ettiği Hollanda ekibi PSV Eindhoven’a 2-1 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu.. 16 Şubat 2012 Trabzonspor  PSV Eindhoven Maçı Özeti ve Golleri :

UEFA Avrupa Ligi 2. Tur maçında temsilcimiz Trabzonspor, Avni Aker Stadı’nda konuk ettiği Hollanda ekibi PSV Eindhoven’a 2-1 mağlup oldu ve tur şansını zora soktu. Bu maçın rövanşı, 23 Şubat’ta Hollanda’da oynanacak.Karadeniz fırtınası, maça çok hızlı başladı. Henüz 2. dakikada Burak Yılmaz’ın etkili şutunu, kaleci Isaksson, güçlükle çıkardı. Orta sahada Trabzonspor’un presi, PSV Eindhoven’i ilk dakikalarda bunalttı.

Bu baskıya rağmen Trabzonspor, 6’ıncı dakikada golü kalesinde gördü. Ceza sahasının dışında topla buluşan Tim Matavz, köşeye sert bir vuruş yaptı ve PSV’yi maçta 1-0 öne geçirdi.

Henüz bu golün şonunu üzerinden atamayan bordo-mavili ekip, mücadelenin 10. dakikasında 2. golü de yedi. Sol taraftan ceza sahasına giren Mertens’in pasında, hareketlenen Toivonen, Giray’dan önce topu kontrol etti ve köşeye bırakarak maalesef kaleci Tolga Zengin’i geçmeyi başardı.

Maça iyi başlayan Trabzonspor, ilk 10 dakikada kalesinde gördüğü 2 golle, adeta şok oldu.

İlerleyen dakikalarda yavaş yavaş toparlanan Trabzonspor, buna rağmen net bir gol pozisyonu bulmakta zorlandı. Hücumda çok iyi paslaşan PSV Eindhoven, 2-0’a rağmen temsilcimizin kalesinde etkili olmayı başardı.

Oyunda temponun düştüğü dakikalarda ise sahneye Olcan Adın çıktı. Orta sahada buluştuğu topla ilerleyen Olcan, PSV savunmasını çalımlarla geçti ve çok net bir son vuruşla maçta durumu 2-1’e getirdi.

Olcan’ın bu muhteşem golünden sonra, tribünlerde havaya girdi. Bu dakikadan itibaren Trabzonspor, ilk devre sonuna kadar rakibi üzerinde ciddi bir baskı kurdu ancak bu baskıdan sonuç çıkmadı.

Buna rağmen hızlı gelişen PSV atağında, Matavz’ın attığı gol, elle oynama gerekçesi ile iptal edildi ve soyunma odasına, PSV Eindhoven’in 2-1 üstünlüğü ile gidildi.

İkinci yarı ise düşük bir tempoda başladı. Topa daha fazla sahip olan temsilcimiz, buna rağmen istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İkinci yarının en net gol pozisyonlarından birisi, 57’inci dakikada Burak Yılmaz ile yakalandı. Burak, ceza sahasının önünden çok sert vurdu. Avni Aker tribünleri gol diye ayağa kalkmışken, son anda kaleci Isaksson kornere çeldi.

Trabzonspor  PSV Eindhoven Maç Özeti İzle 16 Şubat 2012 2-1 , Trabzonspor  PSV Eindhoven Maçı Özeti ve Golleri 16.02.2012 , 16 Şubat  PSV Eindhoven Trabzonspor Maçı Özeti  , Trabzonspor  PSV Eindhoven Maçının Geniş Özeti İzle Seyret 16 Şubat

Maçın kalan bölümleri ise orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Rakibine oranla daha üstün olan Trabzonspor, tüm bu üstünlüğüne rağmen beraberliği yakalayamadı ve sahadan 2-1’lik mağlubiyetle ayrıldı.

İlk 10 dakikada yediği gollerle rakibine yenilen Trabzonspor, tur şansını zora soktu. Bu maçın rövanşı ise 23 Şubat’ta Hollanda’da oynanacak.


Trabzonspor’un Avrupa’da CSKA Moskova İle Yaptığı Maçın Özeti :

Bordo-mavili takım, antrenmanın basına açık bölümünde ısınma hareketleri ve dar alanda pas çalışması yaptı.

 

derszamani.net – 16 Şubat 2012 Perşembe

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.