Trabzonspor Galatasaray Maçı Kadrosu İlk 11’ ler 28 Nisan 2011

Trabzonspor Galatasaray ilk 11Trabzonspor ile Galatasaray kıran kırana bir maçta karşı karşıya geliyor. Maçın ilk 11 oyuncuları netleşti. Trabzonspor Galatasaray Maçının kadrosu ve ayrıntılar şöyle:

Karadeniz’de Süper Final’in en kritik maçlarındanbiri oynanıyor. Avrupa biletini garanti altına almak isteyen Trabzonspor, şampiyonluk yolunda puan kaybına tahammüllü olmayan Galatasaray’ı konuk ediyor.

Süper Final’de geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ı yenerek Avrupa umutlarını artıran Trabzonspor’da, gözler Galatasaray maçınaçevrildi. Şampiyonluk Grubu’nun en kötü ihtimalle ikinci bitirerek gelecek sezon Şampiyonlar Ligi ön öleme maçı oynamayıhedefleyen bordo-mavililer, sarı-kırmızılıları yenerek bu umudunu son 3 maçataşımak istiyor.

Karar Burak Yılmaz’ın
Fenerbahçe maçında burnunun kırılması üzerine operasyon geçiren ve Beşiktaşmaçında forma giyemeyen Burak Yılmaz, Galatasaray maçında forma giyip-giymeyeceğine kendisi karar verecek. İstanbul’da bir firmanın ürünlerinintanıtımına katılan ve Trabzon’u etkisi altına alan sis nedeniyle antrenmanlara geç katılan golcü oyuncuyla teknik direktör Şenol Güneş’in bir görüşme yapacağı ve bu görüşmenin ardından Burak Yılmaz’ın forma giyip-giymeyeceği netlik kazanacak www.derszamani.net. Golcü oyuncunun oynaması halinde kendisi için hazırlanan özelmaskeyi de kullanabilecek.  Hafta içinde yapılan çalışanların bir bölümüne katılamayan Zokora, Halil ve Colman’ın ise sakatlıklarının büyük ölçüde düzeldiği Galatasaray maçında oynamalarına bir engel kalmadı.

Bayanlar biletleri tüketti

Beşiktaş maçında olduğu gibi Galatasaray maçında da bayan taraftarlar müsabakaya büyük bir ilgi gösterdi. 24 Bin 800 biletin tamamının tükendiği belirtildi. Beşiktaş maçını ise 21 Bin 700 bayan ve 12 yaş altı çocuklar izlemişti.

Son maçında Fenerbahçe’ye yenilerek şampiyonluk yolunda önemli bir avantajyitiren ve puan farkının 2’ye inmesine engel olamayan sarı-kırmızılı takım, Trabzonspor’a karşı galip gelerek yeniden moral kazanmak istiyor.

Trabzonspor’a bu sezon yenilmedi
Sarı-kırmızılı ekip, derszamani.net normal sezonda yaptığı her iki maçta da Trabzonspor’a karşı yenilgi yüzü görmedi. Sezonun ilk yarısındaki maçta rakibini deplasmanda 3-0 yenen ”Cim Bom”, Türk Telekom Arena’daki maçı ise 1-1 beraberlikle noktaladı.

Gözler Selçuk İnan’da olacak
Trabzonspor-Galatasaray maçında sarı-kırmızılı taraftarların gözü, sezonun sonuna gelinmesine karşın giderek yükselen form grafiğiyle dikkati çeken Selçuk İnan’da olacak. Sezon başında Trabzonspor’dan sarı-kırmızılı ekibe gelen ve teknik direktör Fatih Terim’in değişmezleri arasına giren Selçuk İnan, verdiği gol paslarının yanı sıra, attığı 12 golle de sarı-kırmızılı takımda Johan Elmander’le birlikte en fazla skor üreten isim durumunda.

Selçuk İnan, normal sezonun ilk yarısında yine deplasmanda yapılan maçta Trabzonspor’a karşı çok şık bir frikik golü kaydetmişti.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Trabzonspor-Galatasaray maçını hakem Bülent Yıldırım yönetecek.

TRABZONSPOR – GALATASARAY
STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEM: Bülent Yıldırım

SAAT: 19.00
YAYIN: Lig TV

TRABZONSPOR: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cel, Zokora, Colman, Adrian, Olcan, Alanzinho, Halil
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin, Selçuk, Melo, Emre, Necati, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun 3 haftasında Trabzonspor’la Galatasaray karşı karşıya geliyor. Avni Aker’deki dev mücadeleden iki takım da 3 puan istiyor…

Trabzonspor Galatasaray Maç Kadrosu 28 Nisan 2011, 28 Nisan Trabzonspor Galatasaray Maçının İlk 11 ‘i Oyuncuları , Trabzonspor Galatasaray ilk 11’ler Oyuncuları 28.04.2012

28 Nisan 2012

1 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.