MEB Öğretmenlerin Alan Değişikliği Başvuruları 16-20 Aralık 2014

alan değişikliği atamaları meb, alan değişikliği atamaları ne zaman 2013. Meb Öğretmenler için alan değişikliği ataması başvuruları 2013 ne zaman?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) öğretmenler için alan değişikliği başvuru tarihini 16 Aralık 2014 olarak belirledi. Alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenlerin 16-20 Aralık tarihleri arasında bulundukları şehirdeki milli eğitim müdürlüklerine başvuru yapmaları gerekiyor. Atamalar ise 24-25 Aralık tarihlerinde yapılacak.

Bakanlığa bağlı öğretmenlerin alan değişiklik işlemleri Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği’nin 44. maddesine göre yapılacak. Alan değişikliği atamaları mezun olduğu alan dışında başka bir alana atanan, mezun olduktan sonra başka bir alanda yüksek lisans yapan, 2012 yılında il ve ilçelerde yer değişikliği yoluyla başka bir alana atanan öğretmenlerin kendi alana geçiş işlemini kapsamaktadır.

Gerekli hizmet içi eğitimi aldıktan sonra sınıf öğretmenliğinden zihinsel engelliler öğretmenliğine veya diğer branşlarda görev yaparken Teknoloji ve Tasarım öğretmenliğine geçmek isteyen öğretmenler de yine bu tarihler arasında atama başvurularını yapabilirler.

öğretmen

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.