Kütahya Okullara Kar Tatili Var mı Son Durum Şubat 2012

kütahya tatilTürkiye’nin birçok yerinde yoğun kar yağışı devam ederken , Kütahya ilinde yer alan öğrenciler ve veliler okulların 29 Şubat 2012 Çarşamba günü tatil olup olmadığını merak ediyorlar. Kütahya için kar tatili varmı olacakmı, kütahyada okullar tatilmi haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz …

KÜTAHYA

İlde dün gece başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı ve tipi nedeniyle 130 köy yolu ulaşıma kapandı. İl genelinde etkisini sürdüren yoğun kar yağışı ve tipi, günlük yaşamı olumsuz etkilerken, ulaşımda da aksamalara yol açıyor.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı şehir merkezinde belediye ekipleri ana arterlerde kar küreme ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor. İş makineleriyle toplanan kar birikintileri, kamyonlara yüklenerek şehir dışına taşınıyor.

Eskişehir, Afyonkarahisar ve Tavşanlı bağlantı yollarında ise Karayolları 145. Şube Şefliği tarafından kar küreme ve tuzlama çalışması yapılarak, araçlarının lastikleri zincirsiz olan ve yanlarında takoz ile çekme halatı bulundurmayan sürücülerin trafiğe çıkmasına izin verilmiyor.

Yaklaşık 50 kişiden oluşan İl Özel İdaresi ekipleri, 24 iş makinesiyle ulaşıma kapalı olan 130 köy yolunu kısa sürede açmak amacıyla yoğun çalışma yürütüyor.

Şimdilik Kütahya için 8 Şubat Çarşamba ‘nın tatil olduğuna dair bir haber yok. Olduğunda sayfaya eklenecek…

Kütahya Kar Tatili Var mı 29 Şubat 2012 , Kütahya Okullara Kar Tatili Olacak mı Devam Ediyor mu 29.02.2012 , Kütahya Eğitime Kar Engeli 29 Şubat , Kütahya Okullara Kar Tatili Verildi mi Verilecek Verildi 29 Şubat 2012 Çarşamba

4 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.