Karaman Okullara Kar Tatili Var mı Son Durum 29 Şubat 2012

10 ilde okullar kar nedeniyle tatilTürkiye’nin birçok yerinde yoğun kar yağışı devam ederken , Karamanda ilçeleri ve merkez yer alan öğrenciler ve veliler okulların 29 Şubat 2012 Çarşamba günü tatil olup olmadığını merak ediyorlar. Karaman için kar tatili haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz …

KARAMAN

Karaman’da da etkili olan kar yağışı, hayatı olumsuz etkiliyor. Yağışlar nedeniyle Sarıveliler ilçesinde okulların bugün öğleden sonra tatil edildiği bildirildi.

Karaman-Mersin karayolu Sertavul Geçidi’nde da kar yağışı yüzünden ulaşımgüçlükle sağlanıyor. Başyayla ve Sarıveliler ilçelerinde sabah saatlerinden buyana yoğun şekilde devam eden kar yağışı, ilçe merkezlerinde 80 santimetreye kadar ulaştı.

Kar yağışı nedeniyle Sarıveliler-Konya, Başyayla-Konya ve Sarıveliler-Alanya yolları ile bu ilçelere bağlı 15 köy yolunun kapandığı bildirildi.

Karaman Kar Tatili Var mı 29 Şubat 2012 , Karaman Okullara Kar Tatili Olacak mı Devam Ediyor mu 29.02.2012 , Karaman Eğitime Kar Engeli 29 Şubat , Karaman Okullara Kar Tatili Verildi mi Verilecek Verildi 29 Şubat 2012 Çarşamba

derszamani.net – 28 Şubat 2012

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.