İstanbulda Kar Tatili Var mı 17 Şubat 2012 İstanbul Okullar Tatil mi ?

İstanbul'a asıl kar pazartesi geliyorTürkiye’nin birçok yerinde yoğun kar yağışı devam ederken , İstanbul’da yer alan öğrenciler ve veliler okulların 10 Şubat 2012 Cuma günü tatil olup olmadığını merak ediyorlar. İstanbulda 17 Şubat 2012 okullar tatil mi İstanbul için kar tatili haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz …

 

İstanbul’da okullar tatil edilecek mi?

İstanbul’da etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) alarma geçti. Kar yağışı tüm İstanbul genelinde etkisini gösterirken Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprüleri Anadolu yakasından Avrupayakalarına geçiş istikametlerinde yoğun trafik olduğu gözlendi. Hava muhalefeti nedeniyle İDO’nun çok sayıda seferi iptal edildi. Peki İstanbulda okullara kar tatili var mı , İstanbulda okullar 10 Şubat Cuma günü Tatil mi ? Şimdilik tatil yok. Ancak Haberler bu sayfada olacak.

İstanbul’da bir hafta aradan sonra dün yeniden başlayan ve bugünde etkisini arttıran kar yağışı nedeniyle AKOM, kırmızı alarma geçti. Gece boyunca tuzlama yapan ekipler, gün içinde de önemli kavşaklarda buzlanma ve don olaylarına karşı hazır bekletiliyor. Kar gündüz saatlerinde tipiyle birlikte

etkisini arttırdı. Şehir genelinde trafikte herhangi bir aksama görülmezken,Anadolu yakasından Fatih Sultan Mehmet ve Boğaziçi Köprülerine girişlerde yoğunluğun arttığı gözlendi.

Meterolojiden yapılan açıklamada İstanbul’da kar yağışının gün boyu devam edeceği belirtilirken rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (60-80 km/s) şeklinde esmesinin beklendiği sıcaklığın ise en düşük -2, en yüksek 1 derece olacağı bildirildi.
İDO’dan yapılan açıklamada ise hava muhalefeti nedeniyle Dış Hat Deniz Otobüsü ve Hızlı Feribot iptal seferleri şöyle: “Bandırma-Yenikapı, Bostancı-Yenikapı/Bandırma, Bostancı-Yenikapı/Armutlu, Kadıköy-Yenikapı/Bursa, Yalova/Kartal,Bursa-Yeinkapı-Kadıköy, Bandırma/Yenikapı-Bostancı”

Gelişmeler Bu Sayfada Olacak  …

İstanbul Kar Tatili Var mı 17 Şubat 2012 , İstanbul Okullara Kar Tatili Olacak mı Devam Ediyor mu 17.02.2012 , İstanbul Eğitime Kar Engeli 17 Şubat , İstanbul Okullara Kar Tatili Verildi mi Verilecek Verildi 10 Şubat 2012 Cuma, İstanbul Kar Tatili 17.02.2012 Cuma

63 yorum

  1. yav hadii ya daha saat 4 TEN BERİ BUNUN HAYALİYLE YAŞIYORUM Bİ BAKTIM YERLER TUTMUUŞ HAYYDEE TATİL DEDM DAHA HABERLERDE BİŞİ YOK HAYRET BİŞİ HEMDE İLLA KAR YAĞMASI LAZIM DEĞİLKİ ÇOK PİS BU KURU SOĞK VAR DIŞARDA TA-TİL TA-TİL TA-TİL!!!

  2. Ben sadece bir vatandaşım bu havada miniklerin okula gideceğini tahmin etmiyorum 1 gun tatille eğitim den geri kalınmz ilgililerin biraz daha duyarlı olması gerekir

  3. yapmasınlar çokta önemli değil çünkü altlarında özel arabalrı var çocukları deseniz yine öle ben göndermiorum oğlumu yarın okula türkiyenin heryeri tatil ist yok hiiiiçç sorun deüil bizde kendimiz tatil ederiz :)) sizde öle yapın

  4. şuanda istinyede evimdeyim federasyon yolu olan anahalter sahasına giren abc yolu kapalı hiç bir şekilde araçlar yoldan gidemiyor .Ara sokaklar berbat bu çocuklar öğretmenler sabah nasıl gidecekler okullarına halen tatil için neyi bekliyorlar…

  5. Ben öğretmenim. Çalıştığım okula gelen öğrencilerin çoğu buzlu rampalardan inerek geliyorlar, servisler çıkıp inemediği için çocukları çok uzak mesafelerde bırakmak zorunda kalıyorlar. Ben de bugün arabamla gelirken aynı yol üzerinde onlarca kaza gördüğüm için rampayı inmeye cesaret edemedim. Ana arterlere bakıp da okulları tatil etmemenin doğru olmadığını düşünüyoruz. Öğrenciler düşünülüp 1 gün süre ile tatil edilmesi can güvenliği açısından daha uygundur diye düşünüyoruz.

  6. Nasıl tatil olmaz anlamıyorum? Resmi kar tatili olsun ya da olmasın benim için yarın tatildir, okulda hayat bilgisi,sosyal bilgiler,coğrafya gibi dersler alan öğrenci bu karda okula gidilmemesi gerektiğini bilir.

  7. yeter ya aynı kar her yerde var nerdeyse türkiyenin yarısında tatil hep bi istanbul tatil değil daha neyi bekliyolarki soğuktan donup geberelim mi??? yollar buz tutmuş zaten.sabahları kaza yapan okul servisleri kaç tane tabi onları ilgilendirir mi???

  8. yeri gelir kafalarına göre okulları tatil ederler.ya şimdi.
    sokakları bırak caddeleri bile kardan temizlemiyorlar.tabii seçim zamanı değil ya hiç önemli değil.2 sene sonra bak yagmur çiselese tatil ederler.
    bu karda millete eziyet ederler.yazıklar olsun bu devlete…

  9. İstanbul da yoğun kar yağıyor tatil olsun. bazı yüksek yerlerde kar 20-30 cm.sınavlar varken hava güneşli,okul yokken (cumartesi pazar ve tatiller) hava karlı.kırmızı ışık yaktılar.mademki öyle bizimde rahat etme zamanımız geldi.ilk 5 gün okulda ders bile işlenmiyor.hele cuma günleri…hiç ders yok gibi. .BIRAKIN TATİL EDELİM.

  10. bence okulların tatil edilmesi lazım çünkü hem ödevimiz var hemde kar yağışı sebebiyle biyere çıkamıyorum muhtemelen okullar tatli olmazsa yarın ben okula gitmiycem.

  11. Tatil edilmeli kesinlikle. Şuanda yolda arabalar buzda dans yapıyo. Sabah giderken 2 genç kayarak gözümün önünde can verdi. Bu şartlar altında canımızı riske sokamayız. Ayrıca bizim hoca ders anlatmak için okula gelirken bu sabah trafik kazasında hayatını kaybetti. Öğrencilerden 9’u havanın soğukluğundan dondu. Şuanda hastanedeler fakat hiç şansları yok ölücekler muhtemelen. Ayrıca kar topu oyniycaz diye arkadaşının kafasını yardı bizim okulda bi kaç kişi. Bunlar hiç hoş değil, kesinlikle Cuma günü kar tatili yapılmalı. DUYUN SESİMİZİ !!!!

  12. İstanbul’un kesinlikle tatil olması lazım!!Benim okul dağın tepesi ve eve uzak nasıl gidicem ben….Zaten yarı yıl tatile giriyoruz tatil olsun hemde cumaya kadar tatil olsun,bu nedir arkadaş!!Bir de ben erken çıkıyorum tatil mi değil mi söyleyin ya!!!Cık cık cık sinirlendim bak

  13. okullardan çocuklar dün akşamm yürüyerek geldiler.Servisler almaya gitmemişş çocuklar bir saat soğukta yürümüşler. yetkililer ne bekliyorlar gidip okula geri gelinmesinimi,

    • köyden okula gelen arkadaslarımız var.. her ne kadar ıstanbulda olsa onunnda bazı köyluk yerlerı var (riva ,royraz… vb) evı merkezde degıl yokuslu dık yerlerde olan bır suru ınsan var herkesın evı ana yollarda degıl ki… göztepe dede dık yerler var beykoz dada var tuzzladada var ıstanbulun her yerınde var.. televızyonlar bas bas bağırıyor sibirya sogukları gelıyor dıye. sonra hastalık sonra salgın baslıo . bnce bunu yetkililerin düşünmesi lazım . sadece lise ögrencıleri yada üniversite değil. ılk okula gıden mınıklerimiz var onlar bızler kadar dayanıklı değil. okula göndermediğinizi düşünelim bu seferde velilerin ” ya derslerden geri kalırsa” sıkıntısı oluo . lisedede öyle. üniversitedede … öğretmenin söylediği tek bir cümle üniversitede 1 soru yada okul sınavlarında 1 soruya yardımcı olabılır. yetkililerin birazcık daha düşünceli olmasını bekliyorum.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.