İmam ve Müezzin Alımı 2012

7 bin imam, 2 bin müezzin alınacak …

İmam Alımı 2012 , 2012 Müezzin Alımı , 2012 Yılı İmam ve Müezzin Alımı Ne Zaman Ne Kadar , İmam ve Müezzin Alımları Ne Zaman Yapılacak

7 bin imam, 2 bin müezzin alınacakBaşbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, ülke genelinde camilerdeki imam ve müezzin açığının kapatılması için şubat ayı içerisinde 7 bin sözleşmeli imam, 2 bin müezzin alınacağını söyledi.

AK Parti Yozgat İl Başkanlığı tarafındanSorgun’da düzenlenen AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısında konuşan BaşbakanYardımcısı Bekir Bozdağ, Türkiye genelinde imam ve müezzin açığı olduğuna dikkat çekerek, “Ülkemizde camilerimizde boş bulunan imam ve müezzin kadroları bulunuyor. Şubat ayı içerisinde 7 bin sözleşmeli imam ve 2 bin müezzin ataması ile ilgili ilan yapılacak. Bunun dışında, kadrolu imam ve müezzin alımları da olacaktır. Bununla ilgili çalışmalar da devam ediyor. Ramazan ayı başlayana kadar camilerimizdeki eksikliklerin önemli bir kısmını tamamlamayı hedefliyoruz.Vatandaşlarımızın, din hizmeti konusundaki ihtiyaçlarını, yeterli ve ehil görevlilerden almasını temin etme noktasındaki çalışmalarımız sürüyor.” diyekonuştu.

alıntı – 28 Ocak 2012

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.