Galatasaray Trabzonspor Maçı Ne Zaman Saat Kaçta 2 Mayıs 2012

Süper Final Maçın Galatasaray Trabzonspor Maçı Saati 

2 Mayıs Çarşamba günü bugün, Galatasaray ile Trabzonspor süper final maçında TT Arena’da karşı karşıya geliyor. Maçın ilk 11 oyuncuları netleşti. Galatasaray Trabzonspor Maçının başlama saati ve ayrıntılar şöyle:

 Spor Toto Şampiyonluk Grubu’nda artık geri sayım başladı. Son 3 haftaya girilirken, Galatasaray ve Trabzonspor, Türk Telekom Arena’da kozlarını paylaşacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadeleyi hakem Tolga Özkalfa yönetecek

Galatasaray Trabzonspor Maçı ne zaman 2 Mayıs 2011, 2 Mayıs Galatasaray Trabzonspor Maçı saat kaçta , Galatasaray Trabzonspor maç saati kaçta başlayacak 02.05.2012

Türk Telekom Arena’da bu akşam saat 20:00’de başlayacak maçı Tolga Özkalfa yönetecek.

Galatasaray, Süper Final Şampiyonluk Grubu 4. hafta maçında Trabzonspor’u yenerek takipçisi Fenerbahçe’ye liderlik şansı vermek istemiyor. Karşılaşmaya tam kadro hazırlanan Sarı-kırmızılılar’da teknik direktör Terim’in 11’de değişiklik yapması beklenmiyor.

Süper Final Şampiyonluk Grubu’nun lideri Galatasaray, 4. hafta maçında Trabzonspor’un karşısına, Fenerbahçe’ye puan farkı kapatma şansı vermemek amacıyla çıkacak. Sarı-kırmızılı takım karşılaşma için hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Fatih Terim, son antrenmanda taktik çalışma yaptırdı. Basına kapalı antrenman sonrası Emmanuel Eboue’nin topla yaptığı şovun arkadaşlarını neşelendirdiği bildirildi. Çalışmayı ikinci başkan Ali Dürüst ve sarı-kırmızılı takımın eski golcüsü Hakan Şükür’ün de izlediği kaydedildi.

Hazırlıklarını tam kadro gerçekleştiren Galatasaray’da teknik direktör Terim’in, Trabzonspor karşısında son 2 maçtaki ilk 11’inde bir değişiklik yapması beklenmiyor.

Sarı-kırmızılıların, kalede Muslera – savunma dörtlüsünde Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan balta, orta alanda Engin Baytar, Melo, Selçuk İnan ve Emre çolak, forvette ise Necati Ateş ile Elmander muhtemel 11’i ile sahada olması öngörülüyor.

Zorlu karşılaşmada gözler yine Selçuk İnan’ın üzerinde olacak. Fatih Terim, son haftalarda gösterdiği performansla Galatasaray’ı sırtlayan oyuncusunun göstereceği performansa güveniyor. Trabzon’daki maçta 2 gol atan Necati ve son haftalarda gol özlemi çekmesine rağmen formda olan Elmander de sarı-kırmızılılar’ın en önemli silahı olacak.

TRABZONSPOR’DA BURAK YILMAZ KADRODA
Trabzonspor, Süper Final Şampiyonluk Grubu’da sahasında 4-2 yenildiği Galatasaray’ı bugün Türk Telekom Arena’da mağlup etmek amacıyla İstanbul’a geldi. 19 kişilik kafilede Halil Altıntop, sakatlığı nedeniyle yer almazken, Burak Yılmaz iki hafta sonra kadroya girdi.

Trabzonspor, 4-2’nin rövanşını almak amacıyla İstanbul’da. Bu sezon Galatasaray ile oynadığı üç maçta 1 puan alabilen bordo mavililer, rakibini Türk Telekom Arena’daki randevuda yenerek ilk galibiyetini almak istiyor. Süper Final’de tek galibiyetini Beşiktaş’a karşı alan Trabzonspor, Şampiyonluk Grubu’nda 31 puanla 3. Sırada yer alıyor.

Bordo-mavili ekibin Galatasaray ile Avni Aker’de oynadığı maçta sakatlanan Halil Altıntop, iyileşmediği için İstanbul’a götürülmedi. Hafif sakatlığı bulunan ve kadroya alınan volkan şen’in durumu maç saatinde belli olacak. Fenerbahçe maçında burnu kırılan burak yılmaz ise iki hafta sonra kadroda yer aldı.

Teknik direktör Şenol Güneş’in, ilk maçta etkisiz kalan Cech’in yerine Celustka’ya sol bekte görev vermesi bekleniyor. Halil’in yerine ise 32 golle lig’in en golcü ismi olan Burak Yılmaz görev yapacak. Durumu maç saatinde belli olacak Volkan Şen’in oynamaması durumunda Adrian Galatasaray’a karşı forma giyecek.

Trabzonspor’un Galatasaray karşısına Tolga – Serkan, Giray, Mustafa, Celustka – Colman, Zokora –  Adrian, Alanzinho, Olcan ve Burak 11’i ile çıkması bekleniyor.

Trabzonspor, maçın oynanacağı İstanbul’da bordo mavili taraftarlarca coşkuyla karşılandı. Futbolcular ve teknik heyete büyük ilgi gösteren bordo-mavililer, Futbol Federasyonu’nu ise pankart ve sloganlarla protesto etti.

Galatasaray Trabzonspor Maçı Saat 20:00’de TT Arena’da …

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.