Fenerbahçe 2 Mersin İdman Yurdu 1 Maçı Özeti Golleri 29 Ocak 2012

Kadıköy'de son anlar / CANLILigde zor günler geçiren Fenerbahçe ile  Mersin İdman Yurdu zorlu maçta karşı karşılaştı. Fenerbahçe 2-o öne geçti ama Mersin İdman Yurdu maçı son ana kadar bırakmadı. 29 Ocak 2012 Fenerbahçe  Mersin İdman Yurdu Maçı Özeti ve Golleri :

Süper Lig’de bugün Mersin İdman Yurdu’nu Kadıköy’de ağırlayan Fenerbahçe, rakibini yenerek zirve yarışında puan kaybı yaşamadı.

FENERBAHÇE-MERSİN İDMANYURDU: 2-1 ( Maç Sonucu )

MAÇIN İLK 11’LERİ

STAT: Sükrü Sarçoğlu
HAKEM: Barış Şimşek
SAAT: 19.00

FENERBAHÇE: Volkan, Gökhan, Serdar, Yobo, Caner, Mehmet Topuz, Cristian, Özer, Stoch, Alex, Bienvenu
TEKNİK DİREKTÖR: Aykut Kocaman

MERSİN İDMANYURDU: Sehiç, Erhan, Boum, Çağdaş, Mustafa, Zurita, Moritz, Bueno, Hakan, Erdal, Delev
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam

kullanMaça Fenerbahçe başladı.

blank1. dakika: Fenerbahçe hafif sol çaprazdan tehlikeli yerden serbest vuruşkazandı. Cristian’ın sert şutunda savunmaya çarpan top kornere gitti.

6. dakika: Fenerbahçe gole çok yaklaştı. Soldan çizgiye inen Stoch’un yerden ortasında, Alex yakın mesafeden vuruşunu yaptı ama top az farkla yandan auta gitti.

kullan8. dakika: Fenerbahçe golü erken buldu. Organize gelişen atakta, savunmadan seken topa Bienvenu penaltı noktası civarından gelişine çok sert vurdu ve topu ağlara gönderdi. 1-0

12. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.

16. dakika: Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine yerden oynadı ama savunmada Boum araya girerek topu uzaklaştırdı.

18. dakika: Fenerbahçe sol kanattan korner bayrağına yakın yerden serbest vuruş kazandı. Stoch’un arka direğe ortasında kaleci Sehiç topun sahibi oldu.

21. dakika: Fenerbahçe atağında Alex’in ceza sahası içinden vuruşunda top az farkla yandan auta gitti.

25. dakika: Fenerbahçe atağında Alex’in sağ çaprazdan sert şutunda kaleci Sehiç direk dibinden son anda topu çelmeyi başardı.

28. dakika: Fenerbahçe atağında Caner sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Sehic’de kaldı.

32. dakika: Fenerbahöe ikinci gole çok yaklaştı. Gökhan Gönül’ün dar açıdan vuruşunda top kaleciden döndü. Seken topa bu sefer Alex vurdu ama top savunmadan döndü.

36. dakika: Mersin İY atağında Erdal sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

kullan39. dakika: Fenerbahçe farkı 2’ye çıkardı. Ceza sahası dışında topla buluşan Stoch, sol ayağıyla harika bir vuruş yaptı, çataldaki örümcek ağlarını aldı. 2-0

43. dakika: Mersin İY atağında çalımlarla ceza sahasına giren Moritz, vurmakta gecikince Fenerbahçe savunması topun sahibi oldu.

kullanİlk yarı sona erdi, Fenerbahçe soyunma odasına 2-0 önde gitti.

kullanİkinci yarıya Mersin İY başladı.

kullan47. dakika: Mersin İY’de Nduka yaptığı faulün ardından sar kart gördü.

52. dakika: Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası dışından vuruşunu yaptı, topfarklı şekilde üstten auta gitti.

53. dakika: Mersin İY gole çok yaklaştı. Sol çaprazdan kaleciyle karşı karşıya kalan Bueno’nun vuruşunda top uzak köşeden auta gitti.

kullan57. dakika: Mersin İY farkı 1’e indirdi. Beuneo’nun sağ kanattan kale sahasına ortasında, Nduka yakın mesafeden kafayı vurdu ve topu ağlara gönderid. 2-1

kullan59. dakika: Fenerbahçe’de sakatlanan Gökhan Gönül oyundan alındı, yerine Orhan Şam girdi.

63. dakika: Mersin İdman Yurdu’nda Mustafa Keçeli sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Çağdaş yükseldi kafayı vurdu ama top auta çıktı.

66. dakika: Ani gelişen Fenerbahçe atağında Bienvenü’nün sağ kanattan yerden ortasında, Alex yakın mesafeden topa dokunamadı.

70. dakika: Mersin İY gole çok yaklaştı. Erdal’ın kale sahası önünden vuruşunda kaleci Volkan topu çeldi. Erdal bir kez daha vurdu ama savunmaya çarpan topu kaleci Volkan yine kontrol etti.

kullan73. dakika: Mersin İY’de Çağdaş yaptığı faulün ardından sarı kart gördü.

kullan77. dakika: Fenerbahçe’de Orhan Şam kaleci Sehic’e sert müdahelede bulununca sarı kart gördü.

kullan77. dakika: Fenerbahçe’de Bienvenu oyundan alındı, yerine Semih girdi.

80. dakika: Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sol kanattan ceza sahası içine uzun oynadı, Özer hareketlendi ama kaleci Sehic zamanında çıkarak topun sahibi oldu.

kullan83. dakika: Fenerbahçe’de Özer oyundan alındı, yerine Sezer girdi.

Fenerbahçe  Mersin İdman Yurdu 2 -1 Maç Sonucu Maç Özeti İzle 29 Ocak 2012 , Fenerbahçe  Mersin İdman Yurdu Maçı Özeti ve Golleri 29.01.2012 , 29 Ocak  Mersin İdman Yurdu Fenerbahçe Maçı Özeti  , Fenerbahçe  Mersin İdman Yurdu Maçının Geniş Özeti İzle Seyret 29 Ocak

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.