DGS Sinema ve Dijital Medya Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Sinema ve Dijital Medya Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Sinema ve Dijital Medya Bölümü puanları ve 2017 DGS Sinema ve Dijital Medya Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Sinema ve Dijital Medya Bölümü Hakkında Ekonomi:

Sinema ve Dijital Medya Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı alanda yetişmiş insan gücünün arttırılmasını sağlamaktır. Bölümde alana ait mesleki eğilim dersleri teorik ve uygulamalı olarak okutulmaktadır.

Sinema ve Dijital Medya Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında medya ve reklam ajansı şirketlerinde ya da bağımsız olarak çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişmektedir. Kişilerden beklenen araştırmacı, özverili, yenilikçi ve üretken olmalarıdır.

Sinema ve Dijital Medya Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya (İngilizce) (Tam Burslu) SÖZ 1 1 263,87507 263,87507
İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ İletişim Fakültesi Sinema ve Dijital Medya (İngilizce) (Ücretli) SÖZ 4 2 197,41341 234,13801

DGS Sinema ve Dijital Medya Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.