DGS Otel Yöneticiliği Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Otel Yöneticiliği Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Otel Yöneticiliği Bölümü puanları ve 2017 DGS Otel Yöneticiliği Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Otel Yöneticiliği Bölümü Hakkında Ekonomi:

Otel Yöneticiliği Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı alanda ara eleman insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır. Bölümde mesleki eğilim dersleri teorik ve uygulamalı olarak verilmektedir.

Otel Yöneticiliği Bölümü mezunları turizm ve otel işletme bölgelerinde ara eleman iş gücünün karşılanmasında önemli bir rol oynayarak görev alabilirler, çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişmektedir. Kişilerden beklenen sabırlı, dikkatli ve özverili olmalarıdır.

Otel Yöneticiliği Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği (İngilizce) (Tam Burslu) EA 1 1 252,97857 252,97857
ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği (İngilizce) (%25 Burslu) EA 4 1 192,13443 192,13443

DGS Otel Yöneticiliği Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.