DGS Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü puanları ve 2017 DGS Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Hakkında Ekonomi:

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de EA puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı ara eleman insan gücü ihtiyacının karşılanmasıdır. Bölümde tarım alanında mesleki eğilim dersleri okutulmaktadır.

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında ara eleman iş yükü karşılanmasında rol oynayarak çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Özel çiftliklerde de çalışabilirler. Tarımın iyileştirilmesinde yeterli bilgiye sahip olarak görev alabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen özverili, dikkatli çalışmalarıdır.

Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ Kadirli Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği EA 3 3 234,14598 237,64881
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (DENİZLİ) Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Organik Tarım İşletmeciliği EA 6 6 231,24141 249,38739

DGS Organik Tarım İşletmeciliği Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.