DGS Hidrojeoloji Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Hidrojeoloji Mühendisliği DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Hidrojeoloji Mühendisliği puanları ve 2017 DGS Hidrojeoloji Mühendisliği kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Hidrojeoloji Mühendisliği Hakkında Bilgi:

Hidrojeoloji Mühendisliği, üniversitelerin öğrenim programında bulunan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türünde öğrenci kabul etmektedir. Ankara Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde bulunmaktadır. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde temel bilimler ve teknik bilimler alanında dersler okutulmaktadır.

Hidrojeoloji Mühendisliği mezunları mühendis unvanı alarak kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında görev alarak çalışma imkanı bulabilir ve iş sahibi olabilirler. Yeraltı su kaynaklarının elverişli hale getirilmesinde önemli yere sahiptirler. Maaşlar ortalama seviyenin üstündedir. Kişilerden beklenen açık alanda çalışmaya yatkın olmaları, planlı ve araştırmacı olmalarıdır.

Hidrojeoloji Mühendisliği DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Mühendislik Fakültesi Hidrojeoloji Mühendisliği SAY 2 1 192,34214 192,34214

DGS Hidrojeoloji Mühendisliği Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.