DGS Eski Çini Onarımları Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Eski Çini Onarımları Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Eski Çini Onarımları Bölümü puanları ve 2017 DGS Eski Çini Onarımları Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Eski Çini Onarımları Bölümü Hakkında Bilgi:

Eski Çini Onarımları Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SÖZ puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı tarihi eserlerin onarımında yetişmiş insan gücü oluşturmaktır. Bölümde kültür, sanat, tarih, mesleki eğilim dersleri verilmektedir.

Eski Çini Onarımları Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında ya da özel sektördeki kurumlarda tarihi eserlerin korunmasında, sergilenmesinde, onarımında, bakımında görev alarak yeterli bilgi, birikim ve beceriye sahip olarak çalışma imkanı bulabilirler, iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen dikkatli ve sabırlı olmalarıdır.

Eski Çini Onarımları Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Güzel Sanatlar Fakültesi Eski Çini Onarımları SÖZ 1 1 258,90320 258,90320
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ (ISPARTA) Güzel Sanatlar Fakültesi Eski Çini Onarımları SÖZ 2 2 248,05914 249,24601

DGS Eski Çini Onarımları Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.