DGS Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü puanları ve 2017 DGS Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Hakkında Bilgi:

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans ile lisans seviyesinde de öğrenim vererek DGS’de de EA puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Ülkemizde sayılı üniversitede bulunmaktadır. Bölümün amacı yetişmiş insan gücünü karşılamak için ara eleman desteğini de oluşturmaktır. Bölümde denizcilik alanında uygulamalı ve teorik dersler okutulmaktadır.

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü mezunları, denizcilik faaliyetleri gerçekleştiren kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektör kurumlarında ara eleman insan gücü desteği oluşturmak ya da yetişmiş insan gücü desteği oluşturmak için çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen özverili ve dikkatli bir çalışma azmidir.

Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi (İngilizce) EA 5 5 258,56823 274,04214
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ Barbaros Denizcilik Yüksekokulu Denizcilik İşletmeleri Yönetimi EA 5 5 252,89558 277,87750
BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ (ZONGULDAK) Denizcilik Fakültesi Denizcilik İşletmeleri Yönetimi EA 6 6 247,57518 261,69275

DGS Denizcilik İşletmeleri Yönetimi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.