DGS Bilgisayar Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Bilgisayar Bilimleri Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Bilgisayar Bilimleri Bölümü puanları ve 2017 DGS Bilgisayar Bilimleri Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Bilgisayar Bilimleri Bölümü Hakkında Bilgi:

Bilgisayar Bilimleri, üniversitelerin öğrenim programında bulunan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Dokuz Eylül Üniversitesi’nde aynı isimle bulunmaktadır. Bölümün amacı bilgisayar araştırma ve geliştirme alanında gerekli yetişmiş insan gücünün karşılanmasıdır. Bölümde temel bilgi teknolojileri alanında bilimsel olarak teorik ve uygulamalı dersler okutulmaktadır.

Bilgisayar Bilimleri Bölümü mezunları kamu kurum ve kuruluşlarında, özel sektörde bilgisayar araştırma ve geliştirme işlerinde görev alarak yetişmiş insan gücünün karşılanmasıyla iş sahibi olup çalışma imkanı bulabilirler. Maaşlar ortalamanın üzerindedir. Kişilerden beklenen bu alana ilgili olmalarıdır.

Bilgisayar Bilimleri Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Fen Fakültesi Bilgisayar Bilimleri SAY 3 3 273,52491 279,52929

DGS Bilgisayar Bilimleri Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.