DGS Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Balıkçılık Teknolojisi Bölümü puanları ve 2017 DGS Balıkçılık Teknolojisi Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Hakkında Bilgi:

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve önlisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de de SAY puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümde balıkçılık alanında gerekli bilgi, birikim ve donanıma sahip teknik destek sağlayacak insan gücünün karşılanması için eğitim verilmektedir. Bölüm ders içerikleri temel teknik bilgi alanlarında ve denizcilik alanında okutulan içeriklerden oluşmaktadır.

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü mezunları, avlama, yetiştirme, koruma alanlarında bilgi, birikim ve donanıma sahip olarak gerekli teknik desteğin sağlanmasıyla birlikte kamuda ya da özel sektörde çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişir. Kişilerden beklenen sabırlı, azimli ve dikkatli olmalarıdır.

Balıkçılık Teknolojisi Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ Gökçeada Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Balıkçılık Teknolojisi SAY 3 3 214,32457 224,07448

DGS Balıkçılık Teknolojisi Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.