DGS Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü puanları ve 2017 DGS Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü Hakkında Bilgi:

Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de SÖZ puan türünde öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı Amerikan kültür ve edebiyatında metin analizi, eser incelemesi yapma, konuşma, yazma ve okuma yeterliliklerine sahip bireyler yetiştirmektir. Bölümde kültür, dil, sanat, tarih dersleri ağırlıklı olarak verilmektedir.

Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü mezunları yüksek seviyede okuma, yazma, konuşma, çevirme yeterliliklerine sahip olarak müzelerde, konsolosluklarda, büyükelçiliklerde, kamu kurum ve kuruluşlarının bakanlıklar, müdürlükler seviyelerinde de, özel sektörde turizm alanında çalışma imkanı bularak iş sahibi olabilirler. Maaşlar ortalama seviyededir. Kişilerden beklenen sabırlı, dikkatli ve özverili olmalarıdır.

Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

DGS Amerikan Kültür ve Edebiyatı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.