DGS Aksesuar Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları 2017

Aksesuar Tasarımı Bölümü DGS taban puanları 2017 ve kontenjanları ÖSYM ile eş değer olarak sayfamızda derledik. ÖSYM DGS Aksesuar Tasarımı Bölümü puanları ve 2017 DGS Aksesuar Tasarımı Bölümü kontenjanları tablosu güncel olarak aşağıda görebilirsiniz.

Aksesuar Tasarımı Bölümü Hakkında Bilgi:

Aksesuar Tasarımı Bölümü, üniversitelerin öğrenim programında yer alan ve lisans seviyesinde öğrenim vererek DGS’de SÖZ puan türüyle öğrenci kabul eden bir bölümdür. Bölümün amacı tasarım alanında tezyinat işlerinde yeterli bilgi, birikim ve donanıma sahip bireyler yetiştirerek insan gücünün karşılanmasını sağlamaktır.

Aksesuar Tasarımı Bölümü mezunları, tasarımcı olarak kamuda ve özel sektörde birçok şirketin bünyesinde uzman kişiler pozisyonunda çalışma imkanı bulup iş sahibi olabilirler. Maaşlar iş yükü ve çalışma hacmine göre değişebilir. Kişilerden beklenen sabırlı, dikkatli, yaratıcı ve özgün fikirlere sahip olarak çalışmalarıdır.

Aksesuar Tasarımı Bölümü DGS Puanları ve Kontenjanları Tablosu ÖSYM

ÜNİVERSİTE FAKÜLTE/Y.O BÖLÜM Puan
Türü
KONT. YERL. TABAN PUAN EN BÜYÜK
PUAN
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR) Güzel Sanatlar Fakültesi Aksesuar Tasarımı SÖZ 1 1 243,02537 243,02537

DGS Aksesuar Tasarımı Bölümü Taban Puanları ve Kontenjanları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

1 yorum

  1. İzmir’ de olan Dokuz Eylül Üniversitesini istiyordum ama ne taban puanını biliyordum ne de kontenjanlarını biliyordum. Araştırarak yazınız sayesinde konuya hakim oldum.

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.