Candy Crush Hilesi 2013

En çok sevilen oyun  Candy Crush can hilesi,  Candy Crush hileleri 2013 yeni

Son zamanların en popüler oyunlardan Candy Crush, büyük küçük herkeste bağımlılık yapıyor. Binlerce üyesi bulunan sosyal paylaşım sitesi Face book tarafından oyun severlerin beğenisine sunulan oyun her gün binlerce kişi tarafından oynanıyor. Oyunun amacı yüksek puana ulaşabilmek. Oyunda ne kadar yüksek puana ulaşırsan sıralamada arkadaşlarının önüne geçiyorsun. Çoğu oyunda olduğu gibi Candy Crush’ta da kolay yoldan puanları toplayabilmek mümkün. Peki Candy Crush hilesi nasıl yapılır?

candy crush

Candy Crush hilesi için öncelikle Google Frefox uygulamasına ihtiyaç vardır. Çünkü bu hile sadece Google Frefox’ta çalışmaktadır. Bilgisayarınıza bu uygulamayı indirdikten sonra hemen cundy crush oyununu açın. Oyunun açılmasının ardından Google’da Leethax kelimesini aratın ardından Frefox Extenion deyin. Bu aşamaların ardından İnstall son olarak da Understad butonuna tıkladıktan sonra programı kurarak işleme devam ediyoruz. Bu işlemin bitmesinin ardından Google Frefox’u yeniden başlatın.

Tüm bu uygulamaların ardından facebook sayfanızı açın ve candy crush oyununa girin. Eğer hakkınız 99 görünüyorsa oyun hilesi aktif olmuş demektir. İyi eğlenceler…

 Candy Crush Hilesi Hakkında Sorularınızı ve Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.