Anaokulu Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2017

anaokulu kayıtları ile ilgili görsel sonucu

Okul okumak için yeterli yaşa gelen çocuklar (48 ay – 66 ay arası) anaokuluna gitmek için heyecanlanıyor. Çocuklar kadar en az veliler de bu durum karşısında heyecan duyuyor. Her şeyin düzenli bir şekilde gerçekleşmesini ve herhangi bir sorun ile karşılaşılmamasını isteyen velilerin en çok üzerinde durdukları soru anaokulu kayıtlarının ne zaman başladığı oluyor. Çünkü bazı veliler kayıt zamanını tam olarak bilmediklerinden dolayı ya geç kalıyor ya da hiç istemedikleri bir okula kayıt yaptırmak durumunda kalıyor. Peki anaokulu kayıtlarının başlangıç tarihi ne zaman? Bizler de sizler için derlemiş olduğumuz bu paylaşım ile beraber, sizlere anaokulu kayıtları ne zaman başlıyor 2017 kısaca bilgi vereceğiz.

2017 – 2018 eğitim ve öğretim yılının 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacağı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından duyurulmuştu. Peki anaokulu kayıtları ne zaman başlayacak? İstenilen anaokuluna gitmek için ne zaman harekete geçmek gerekiyor? 9 Haziran 2017 tarihinde okulların kapanmasının hemen ardından 12 Haziran 2017 tarihinde anaokulları kayıt almaya başladı. Bu tarihten itibaren anaokuluna giderek çocuğunuzu kayıt yaptırabiliyorsunuz. Velilerin adreslerine göre en yakında bulunan okula giderek en erken zamanda çocuklarının kayıtlarını yaptırmaları tavsiye ediliyor.

Genellikle veliler Eylül ayında kayıt işlemlerini gerçekleştiririm diye düşünüyorlar fakat bu tarihlerde okullar dolduğu için istenilen okula kayıt yaptırmakta bazı zorluklar karşımıza çıkabiliyor. Çünkü kayıtların hemen dolduğu konu ile ilgili yapılan açıklamalar arasında yer alıyor.

Anaokulu Kayıtları Ne Zaman Başlıyor 2017 Adlı Yazımız Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Kısmından Bize Yazabilirsiniz.


Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.