Her İşin Başı Sağlıktır Sözü İle İlgili Kompozisyon

Sağlık, her insan için en önemli kavramdır. Bir insanın bu hayatta sahip olduğu hiçbir şey sağlıktan daha kıymetli olmamaktadır. İnsanlar hayatları boyunca hem kendileri için hem de çevresindeki insanlar için sağlıklı bir ömür diler. Çünkü sağlık hiçbir şekilde satin alınabilecek bir kavram olmamaktadır.

İnsanlar yaşamları boyunca birçok sıkıntı ile karşı karşıya kalırlar. Fakat karşılaşılan hiçbir sıkıntı sağlıkl ile ilgili yaşanan sıkıntılardan daha önemli olmamaktadır. Bir insanın sahip olduğu ya da olabileceği hiçbir zenginlik hiçbir zaman sağlıktan daha değerli olmamaktadır. Hatta her insan bu hayatta vermiş olduğu emekleri hep sağlıklı bir insan olarak hayatına devam etmek için verir. Bir insanın sahip olabileceği en büyük zenginlik sağlıklı bir birey olmaktır. Sağlıklı olan bir kişi diğer mutluluklar için kendisinde güç bulabilirken sağlığı yerinde olmayan bir kişi elinde bulunan zenginlikleri bile değerlendiremez.

İnsanlar bu hayatta hep sağlıklı bir birey olmak için uğraşırlar. Fakat kimi zaman sağlığın bir insan hayatı için ne kadar önemli olduğunu unutup sağlıklarına zarar verebilicek davranışlarda bulunabilirler. Unutmayalım ki sağlık olmadan başka bir şey ile ilgili herhangi bir şey yapmak mümkün olmamaktadır. Sağlığın ne kadar önemli bir değer olduğunu kişinin sağlığını kaybetmeden önce bilmesi ve ona göre davranması gerekir.

Sağlık olmadan hiçbir şey olmayacağı gibi sağlık varsa da her şeyin olma ihtimali bulunmaktadır.

Her İşin Başı Sağlıktır Sözü İle İlgili Kompozisyon Adlı Yazımız Hakkındaki Düşüncelerinizi Yorum Kısmından Bize Yazabilirsiniz.

1 yorum

  1. beğendim süper olmuş emeğinize sağlık, Her işin başı sağlık kompozisyon kısa yazılmış istediğim gibi, bu arada sınıfın en çalışkanı benim, kıskanmayın :)

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.