5. Türkiye Dergi Günleri 2014

5. Türkiye Dergi Günleri 2014 hakkında bilgi kısaca.

5. Türkiye Dergi Günleri kapsamında Sirkeci Garı’nda pek çok etkinlik düzenlenecek. Beş gün sürecek olan etkinlikler boyunca peronlarda sanat, siyaset, mizah, çocuk, edebiyat, kültür, aşk ve pek çok farklı alan ile ilgili güzel bir atmosfer yakalanacak. Fuarın bir onur konuğu ve pek çok yurt dışından davetli dergi konuğu olacak.

7-11 Mayıs tarihleri arasındaki süreç boyunca Sirkeci Garında gerçekleştirilecek Dergi Fuarı herkese hitap ediyor. Özellikle dergi takip etmenin güzelliğiyle tanışmış olan herkes bu etkinliği kaçırmamalı. Hayatınızda bir kez olsun bir dergi takip etmiş olsanız bile bu etkinlik sizin de ilginizi çekecektir. Sirkeci Garında 7-11 Mayıs tarihleri arasında kültür ve fikir şöleni yaşanacak ve herkes davetli.

Fuarın teması bu sene “Gençlik” üzerine olacak. Paneller ve müzik dinletileri Sirkeci Garının konferans salonunda yapılacak. Bu salon estetik ve oldukça tarihi olması bakımından büyük öneme sahip. Bu yüzden dergiciliğin enleri isimli tören de burada yapılacak. Trenlerde söyleşilerin de gerçekleştirileceği Türkiye Dergi Fuarında herkesi ilgilendiren şeyler bulunuyor.

Açılış 7 Mayıs günü saat 12.00’da (çarşamba) gerçekleştirilecek. 11 Mayıs günü saat 21.00’da (pazar) kapanış gerçekleştirilecek. Her gün 10.00 ile 21.00 arasında herkes fuarı ücretsiz olarak gezebilecek ve etkinliklere katılabilecek.

5-turkiye-dergi-fuari-basliyor-102215n

5. Türkiye Dergi Günleri Sirkeci Garında Olacak Hakkında Yorum Yapabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.