2019 YKS Kimya Konuları ve Soru Dağılımı (2. Oturum)

Görsel sonucu

ÖSYM’nin her yıl yaptığı merkezi sınavlardan olan üniversiteye kabul sınavlarının bütün aşamalarıyla tamamlanmasının ardından 2019 YKS Kimya Konuları ve soruları ne olacak tercih kılavuzları da yayınlanınca bütün öğrenciler merakla sonuçların açıklanmasına odaklandılar. Öğleden sonraki YKS 2. Oturum Kimya konuları 2019 Yükseköğretim Kurumları Sınavı 2019 YKS sınavları açıklandı.

Rehber öğretmenlerin uzman gözüyle öğrencilere yardım olması için tercih çadırları, birimleri oluşturulmaktadır. Bunlar mobil destekli ve interaktif olarak da gerçekleşmektedir. Rehber öğretmenler, öğrencilerin doğru tercih yapmasında oldukça etkilidir. 2019 YKS Kimya Soru Dağılımı nasıl olacak. Doğru tercih yapmak öğrencilerin hayatını doğrudan etkiler. Bu nedenle uzman yardımı almaları gerekir. Rehber öğretmenler bu nedenle her koşulda ve her kanalda öğrenci ile iletişim kurma zorundadır. Bu mecburiyet mesleki mecburiyetten çok insani bir hizmet olarak algılanmalıdır. Çünkü öğrencilerin bilgilendirilmesi, üniversiteyi tanımaları ve tercihleri doğru yapmaları onların bütün hayatını etkiler.

Tercihlerde dikkat edilmesi gereken başarı sıralamaları ve puanlardır. Tercih listeleri yirmi dört haktan oluşur. Bu hakların başarı sıralamasına göre yapılması gerekir. Yeni açılan bölümlerin de göz önünde bulundurulmasıyla rehber öğretmen öğrenci hakkında en doğru kararı vermede yardımcı olmalıdır. Tercihlerin gerçekleştirilmesinde tercih kılavuzu esas alınmalıdır. Yeni açılan bölümler, yeni açılan üniversiteler akademik kadro açısından incelenmelidir. Üniversitelerin iç ve dış yapısı göz önünde bulundurulmalıdır. Öğrencilerin istekleri nihai karar olarak istişare sonucunda ortaya çıkarsa daha verimli olacaktır. Böylece verimli bir üniversite hayatı geçecektir.

2019 YKS Kimya Konuları Neler Olacak (2. Oturum)

  1. Modern Atom Teorisi
  1. Kimyasal Hesaplamalar
  1. Gazlar
  1. Sıvı Çözeltiler
  1. Kimya ve Enerji
  1. Tepkimelerde Hız
  1. Kimyasal Denge
  1. Sıvı Çözeltilerde Denge
  1. Kimya ve Elektrik
    1. Karbon Kimyasına Giriş
  1. Organik Bileşikler
  1. Hayatımızdaki Kimya

2019 YKS Kimya Konuları, yukarıda belirttiğimiz şekilde olacaktır. Öğrencilerin bu konular arasından eksik oldukları noktaları tamamlamaları sonucunda, sınavdan alacakları başarı ortalaması da yükselebilecektir.

2019 YKS Kimya Konuları Hakkında Soru ve Yorumlarınızı Hemen Aşağıdan Yazabilirsiniz.

1 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.