2013 Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Olacak

2013 Kurban Bayramı tatili tüm çalışanların yüzünü güldürecek. Kurban Bayramı tatili kaç gün 2013, kurban Bayramının gelmesine çok az kalmasıyla gözler tatilin ne kadar süreceğine karar verecek Bakanlar Kurulundan gelecek habere çevrildi.2013 Kurban Bayramı 15 Ekim ile 18 Ekim arasında kutlanacak. Fakat 14 Ekim Pazartesi  arefe günü de resmi tatil ilan edilirse çalışanlar 9  gün tatil yapma fırsatı yakalayacak.

kurban bayramı

Pazartesi olan arefe günü genellikle yarım gün mesai yapılıyor. Ancak Hükümetin bu yarım günüde tatil ilan edip bayrama eklemesi olağan görülüyor. Hal böyle olunca 9 gün sürecek tatil için şimdiden herkes tatil hayallerini kurmaya başladı. 9 Günlük tatil fırsatını kaçırmak istemeyenler tatil için rezervasyonlarını çoktan yaptırdılar bile.

Özellikle büyük şehirlerde yaşayan ve şehrin telaşesinden biraz olsun kaçıp kafa dinlemek isteyenler için bu fırsat kaçmaz diyorum ve iyi değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.

Bu Yazımızda Kurban Bayramı Tatili 2013 kaç gün olacak konusunda bilgi verdik. Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.