2013 Balık Burcu Aşk Nuray Sayarı

Nuray Sayarı Balık Burcu Aşk Hayatı 2013
Balık Burcu Aşk 2013

2016 Yılında Balık Burcunun Aşk Hayatı Nasıl Olacak?2013 Balık Burcu Aşk Nuray Sayarı Yorumu

Bu yılın en şanslı burcu siz olacaksınız. Yılın büyük bir bölümünde Jüpiter burcunuzda hareket edecek. Ve size her alanda büyüme ve gelişme fırsatı verecek. Bunun yanında son iki buçuk yıldır ilişkileriniz konusunda sıkan, kısıtlayan, sorumluluklar almaya zorlayan Satürn’den de bu yıl tamamıyla kurtuluyorsunuz. Eğer Satürn’ün size vermek istediği dersleri iyi çalıştıysanız, Jüpiter’in sunduğu imkânların değerini bilecek ve onları savurganca tüketmeyeceksiniz demektir.

Gezegenler bu yıl ilişkilerle ilgili evinizi kısa bir süreliğine de olsa tekrar ziyaret edecek ve sizi son bir sınava tabii tutacak. Mayıs’dan Ağustos ayına kadar sürecek bu dönemde sizi sıkan ve üstünüzde baskı uyandıran sorunlarla tekrar uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Eğer ilişkilerinizde tamamlanması gereken konular varsa bu dönemde tamamlayabilirsiniz. Üstünüzdeki sorumlulukları tamamen atarak özgürlüğünüzü ilan edebilir veya şimdiye kadar kaçtığınız sorumluluklarınızla yüzleşebilirsiniz. Sınavdan ödül alarak çıkmak istiyorsanız, sorunlardan kaçmak yerine yapmanız gerekeni yapmalısınız. İşte gerçek özgürlüğünüzü bundan sonra bulacaksınız.

İlişksi olan balıklar bu yıl evliliklere yeşil ışıl yakıcak.Uzun süre bekleyen çiftler bu yıl ciddi birlikteliğe adım atacaklar.

3 yorum

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.