2012 8. Sınıf SBS Soruları ve Cevapları MEB

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2012 yılında yapacağı sınavlara ilişkin takvimi açıkladı. Bu doğrultuda 2012 yılı 8. Sınıf Seviye Belirleme Sınavı 9 Haziran 2012 Cumartesi günü yapılıyor. MEB SBS Sorularını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.. İşte Ayrıntılar:

2012 SBS 9 Haziran Cumartesi Günü Yapıldı. SORULAR VE CEVAPLAR AÇIKLANDI !!!!

2012 SBS Soruları ve Cevapları İçin Tıklayın

Milli Eğitim Bakanlığı, İlköğretim 8. sınıflara yönelik Seviye Belirleme Sınavı’nı (SBS) 9 Haziran 2012 Cumartesi günü yapılacak.

Bu yıl SBS (Seviye Belirleme Sınavı) sadece 8. sınıflara yönelik olarak yapılacak. 8. Sınıf öğrencileri SBS’ye sadece 8. sınıf konularından sorumlu olarak girecek. 2012 SBS Soruları ve Cevapları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanır yayınlanmaz bu sayfada yer alacaktır.

9 Haziran 2012 SBS ( Seviye Belirleme Sınavı) – MEB

2012 SBS ‘ye Siz de mi Gireceksiniz? Sınav hakkında sorularınızı ve yorumlarınızı aşağıdan anında yazabilirsiniz.

20 yorum

  1. arkadaşlar iyi haberlerim var matematik öğretmenim oks den sbs ye geçerken son oks kurbanlarına kolay sorular sormuşlar bizde son sbs kurbanlarıyız kolay sorma ihtimali çok yüksek

  2. bende sbs mağdurlarından biriyim ilk önce herkeze başarılar dilerim işallah sitresten ve heyecandan kurtulur sınava girebileyim ve çalıştığım sorulardan çıkar ama biliyorum ki bunların hiç birisi olmayacak bütün herkeze çawwwwwwww iyi geceler sbs mağdurları………

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.