Yeni Yıl Mesajları 2017

2017 En güzel yeni yıl kutlama mesajları sevgili için, en güzel yeni yıl mesajları en güzel derledik. Bu sayfada sevgiliniz için yeni yıl mesajları bulabilirsiniz. Yeni yıl mesajları en güzel seç beğen oku en güzel yeni yıl mesajları ister yaz cep telefonuyla gönder en güzel yeni yıl mesajları istersen e-posta olarak yolla en güzel en güzel yeni yıl mesajları beğendikleriniz hakkında yeni yıl mesajları en güzel yorumlarınızı eksik etmeyin. Ve de isterseniz yeni yıl mesajı en güzel siz de bu site aracılığıyla duyurabilirsiniz.

2017 Yeni Yıl Kutlama Mesajları

Yeni bir senede bütün umutların gerçek, gerçeklerin mutlulukların tükenmez olsun! İyi seneler…

Getirdiği mutluluğun bütün kötü olayları unutturacağı, başarıların tüm başarısızlıkları unutturacağı güzelliklerin hayatını kaplayacağı bir sene dileğiyle.

Acısıyla, tatlısıyla, iyisiyle kötüsüyle bir sene daha bitti. Merhaba yeni sene. Mutlu yıllar dostum!

Nerede yaşam varsa, işte o yerde umut da vardır. 2014 senesinde  bütün umutlar ve başarılar senin olsun. Mutlu Yıllar dilerim.

En gereksiz günümüz hiç gülümsemediğimiz gündür. 2014 senesinin dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolması dileğiyle mutlu yıllar.

Yeni bir senede suratından gülücükler, gönlünden sevgiler eksik olmasın mutlu yıllar.

Çok kazandığın, neşeli, keyifli, sevgi dolu, başarılı bir yıl olması dileğiyle.

Yeni senede hayatı tutabilmek, sevgiyi yakalamak, keşke dememek için rüyalarını ikiye katla bu sefer ve onları gerçekleştirecek zaman oluştur kendine. Mutlu seneler!

Bulutsuz gökler senin olsun dedim ya; ümitlerin eskimesin ve solmasın diye. Yeni senede hiç umutsuz kalmaman ve hayallerine ulaşman dileğiyle.. İyi yıllar!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha mutlu, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Yaşamınca güzel yıllar, mutlu yarınlar, dostça dostluklar hep senin olsun. Mutlu Yıllar!

Yeni yılda tüm küslüklerin sona ermesi ve barış içinde yaşanması dileğimle…

Yeni senenin sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşeli yıllar!

Yeni sene ülkemiz için mutlu, bereketli, yaşanan tüm kötü olayların tersinin yaşanacağı bir sene olmasını temenni ederiz… Nice Yıllara…

Şeker kadar tatlı, masal kadar güzel bir sene diliyorum.

Yeni senenin sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar!

Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, dileklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu Yıllar!

Her Yeni sene, yeni tazelenen umutların, çoğalan sevgilerin habercisidir. 2014 yılı da böyle olsun ama hep güzel olsun.. Nice Yıllara..

Yılı öyle bir yıl olsun ki, 2013 yılının tüm olumsuzluklarını silsin. Dileklerimizin gerçekleşeceği bir yıl dileğiyle..

Kardeşliğin başladığı, sevgilerin bütünleştiği, belki sakin, belki yorgun, yine de mutlu, yine de neşeli, yine de sevgiyle dolu nice senelere!

Sevgi bestesinin tınılarını kalbinizde hissedeceğiniz, hayalleriniz dostluklarla artacağı, gülümsemenizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir sene dileğiyle…

Yeni Yıl Mesajları 2017 Sizler de Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.