Üniversite Bölümleri Tanıtımı Meslek Rehberi Hakkında Bilgi 2019

Derszamani.net olarak Üniversiteye hazırlanan adaylar için üniversite bölümleri meslekler rehberi oluşturduk. Üniversiteye hazırlanan ve gelecekteki işine karar verme aşamasında olan adaylar için birçok bölüm hakkında bilgileri bir araya getirdik.  “Hangi bölümü tercih etmek ne kadar avantajlı. Mesleğin gelecekteki durumu ve iş olanakları nelerdir ? Hangi bölüm nasıl kişilik özelliklerinde olmayı gerektirir. Bir bölümden mezun olan kişi gelecekte ne iş yapar , bitirdikten sonra mesleğin kazanç durumu ne olacak ? ” gibi soruların cevabını bulabileceğiniz , meslekler rehberi bu sayfada. Merak ettiğiniz bölüme (mesleğe ) tıklayarak hakkında bilgi alabilir , yorumlarınızı paylaşabilirsiniz … İşte 2018 2019 Üniversite Meslek Rehberi :

Üniversite Bölümleri ( Meslekler ) Tanıtımı :

 

Üniversite Meslek Rehberi 2018 2019 , Meslek Tanıtımları , Üniversite Bölümleri Meslek Tanıtımları 2018 2019 , Üniversite Meslek Seçimi , YGS LYS Meslekleri Bölümleri Tanıtımı , Hangi Bölüm Ne İş Yapar Tercih Edilir mi , Üniversite Meslek Tanıtım Kitapçığı

45 yorum

  1. Arkadaşlar besyo 3.sınıf ogrencisiyim. Okula kayıt olurken hastaneye heyet raporu almaya gittim ve ücretsiz sanıyordum. Hastanede öğrenince üzerimde o kadar para da yoktu. Aradim okulu biz kaydını yapalım so da çıkartırsin dediler. Bende tamam dedim. Kayıt oldum 3.senem ama heyet raporu almayi unuttum. Ne yapmam gerekiyor bilgi verebilir misiniz ?

  2. ADALET BÖLÜMÜ TAVSİYE EDERMİSİNİZ. YOKSA SOSYAL HİZMETLER Mİ? BU BÖLÜMÜ OKUYAN VE ATANAN ARKADAŞLAR VAR MIDIR? ATAMA PUAN VE ALIMLARI NASILDIR? BİLGİ VERİRSENİZ ÇOK MEMNUN OLURUM.

  3. arkadaşlar ben lise son sınıfa geçtim, ama hala okuyacağım bölümü kararlaştırmış değilim. bu konuda bir çözüm yolu olan arkadaşlar varsa lütfen cevap yazsın. (teşekürler)

  4. Bölümü Seçecek Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme:

    Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü 2013-2014 eğitim-öğretim yılı güz döneminde ilk öğrencilerini kabul ederek Karabük Üniversitesi Demir-Çelik Kampüsü’nde İşletme Fakültesi’ne bağlı olarak açılmıştır. Karabük Üniversitesi İşletme Fakültesi Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü öğrencileri küreselleşmenin ve rekabetin her geçen gün daha fazla hissedildiği dünyada, rakiplerinden bir adım öne çıkmalarına yönelik olarak üniversite hayatlarına bir yıl İngilizce hazırlık okuyarak başlamaktadır. Geleceğin meslekleri arasında gösterilen Aktüerya ve Risk Yönetimi Bölümü, ilk iki sene öğrencilere matematik, istatistik, ekonometri gibi dersler gösterilmektedir. Geniş bir seçmeli ders yelpazesine sahip olan bölümümüz, öğrencilere üçüncü sınıftan itibaren istedikleri alanlarda uzmanlaşmalarına yönelik imkanlar sağlamaktadır. Aktüerya ve Risk Yönetimi öğrencileri mezun olduktan sonra sigorta şirketleri, finans kurumları, hazine müsteşarlıklarında, sigorta muhakebe kurumlarında, fon yönetim şirketleri, devlet kurumları, bankalar, sosyal hizmetler, üniversitelerde uzman statüsünde kısacası ekonominin her alanında çalışma olanakları bulabilmektedir. Gerek Karabük Üniversitesi, gerekse Akterya ve Risk Yönetimi Bölümü öğretim elemanı kadrosu alanında uzman, küresel gelişmeleri yakından takip eden akademisyenleri bünyesinde barındırarak öğrencilere kendi alanlarıyla ilgili gerekli bilgi ve beceri düzeyini en üst seviyede kazandırmaktadır. Her geçen gün genişleyen kadromuzla geleceğin meslekleri arasında gösterilen bölümümüz mezunlarının gerek ulusal gerekse uluslararası alanda önemli iş fırsatları beklemektedir. Bölümümüzü diğer benzer bölümlerden ayıran en temel özellik öğrencilerimize aktüerlik konusunda gerekli bilgi ve beceriyi kazandırmanın yanında, risk yönetimi konusunda da yeterli bilgi ve becerinin kazandırılmasıdır.Bölümümüz mezunlarının kamuda ve özel sektörde İktisadi İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) ile İstatistik Bölümü denkliği vardır.

  5. Uluslararası bir şirketin desteğinden yararlanarak, şu anki işinizi engellemeden ek gelir elde edebilir, isterseniz full time kendi işinizi kurabilirsiniz. Yaşınız, eğitiminiz ve iş tecrübeniz, mesleğiniz ne olursa olsun, çalışma saatlerini kendiniz belirleyeceğiniz bir işiniz olsun ister misiniz? Tabiki isteriz değil mi?
    O halde detaylı bilgi için sitemize buyrunuz:www.deparzamani.com

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.