SSK Hizmet Dökümü

SSK Hizmet Dökümü, SGK SSK Hizmet Dökümü Sorgula TC Kimlik no ile

Ülkemizde pek çok kişi SSK kurumuna bağlı olarak çalışıyor. Herkesin amacı çalışırken prim ödeyerek belirli bir yaşa geldikten sonra ise emekli olmak. Siz de işe başladığınızdan bu yana toplam iş günü sayınızı ve ne kadar zaman sonra emekli olacağınızı merak ediyorsanız  bunu SSK hizmet dökümünüze ulaşarak öğrenebilirsiniz. Hizmet dökümünde yer alan bilgilere bakarak primleriniz doğrultusunda ne zaman emekli olacağınızı öğrenmeniz mümkün. TC kimlik numarası ile SSK hizmet dökümü sorgulamak için alttaki bağlantıya tıklayın.

Sgk işe giriş

SSK hizmet dökümünüze internetten rahatlıkla ulaşabilirsiniz.. SGK internet sitesine giriş yaparak ilgili sorgulama alanına tıklamanız yeterli. Bu sayfa açıldıktan sonra TC kimlik numarası, nüfusa bağlı il, cilt numarası ve doğum yılı bilgilerinizi ilgili alana yazarak, şahsınıza ait bilgileri görüntüleyebilirsiniz. Sayfaya giriş yaptığınızda son aylara ait primlerinizin ödenmediğini görürseniz hiç endişelenmeyin. Çünkü her ayın primi kendinden sonraki ay sisteme yansımaktadır. Bunun nedeni içinde bulunduğunuz ayın ödemesinin bir sonraki ay yapılmasıdır. Yani size çalıştığınız ayın maaşı ve primi bir sonraki ay ödenir.

ESGM SSK Hizmet Dökümü Sorgulama İçin Tıkla

SSK hizmet dökümü blgilerini kontrol etmek görüldüğü gibi hiç de zor değil. Hem de bu sayede olası bir yanlışlık hemen düzeltilebilir. Ayrıca hizmet dökümünüz aracılığıyla ne zaman emekli olacağınızı da hesaplayabilirsiniz.

SSK Hizmet Dökümü Sorgulama Hakkında Sorularınızı Aşağıdan Bizlere Hemen Yazabilirsiniz.

Bu yazıya ilk yorumu sen yaz!

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.