Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları ve Eşleşmeleri

Şampiyonlar Ligi'nde kuralar çekildiŞampiyonlar Ligi’nde ikinci tur kuraları İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi. Şampiyonlar Liginde Eşleşmeler Belli oldu -2012

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek ve yarı final kuraları, İsviçre’nin Nyon kentinde çekildi.
Kuraya İspanya’dan Barcelona ve Real Madrid, İngiltere’den Chelsea, İtalya’dan Milan, Almanya’dan Bayern Münih, Kıbrıs Rum Kesimi’nden Apoel, Portekiz’den Benfica ve Fransa’dan Marsilya takımları katıldı.

Son şampiyon Barcelona, gruplarda da karşılaştığı Milan ile eşleşti. Efsanevi Alman futbolcu Paul Breitner’in çektiği kurada çeyrek final eşleşmeleri şöyle oluştu:

Apoel-Real Madrid
Marsilya-Bayern Münih
Benfica-Chelsea
Milan-Barcelona

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde yarı final eşleşmeleri ise şöyle:

Benfica-Chelsea eşleşmesinin galibi ile Milan-Barcelona eşleşmesinin galibi
Marsilya-Bayern Münih eşleşmesinin galibi ile Apoel-Real Madrid eşleşmesinin galibi.

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde çeyrek final maçları 27-28 Mart ve 3-4 Nisan’da, yarı final maçları 17-18 Nisan ve 24-25 Nisan’da oynanacak. ”Devler Ligi”nde perde, 19 Mayıs’ta Almanya’nın Münih kentinde oynanacak final maçıyla kapanacak.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları 2012 , Şampiyonlar Ligi 2. Tur Eşleşmeleri 2012 , Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonuçları Hangi Takımla Hangi Takım Eşleşti , Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi Sonucu

1 yorum

  1. Bir gerçek var ki en kolay kurayı Lyon çekmiş. Apoel kim ya, Lyon dağıtır o takımı . Milan Arsenal maçı güzel olur , chelsea napoli de , süper maçlar bizi bekliyor :)

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.