Okullara Kar Tatili Olan İller ve İlçeler 31 Aralık 2018

Yurdun dört bir yanından kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Okullara Kar Tatili Olan İller ve İlçeler 31 Aralık 2018 MEB valilik hangi illerde kar tatili var?

31 Aralık 2018 Pazartesi Kar Tatili Verilen İller

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Çağlayancerit ilçelerinde kar nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Kahramanmaraş geneli etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkiliyor. Kentte yaşanan yoğun kar yağışı nedeniyle özellikle kuzey ilçelerinden Elbistan, Afşin, Ekinözü, Çağlayancerit ve Nurhak’ta yarın eğitime bir gün ara verilerek okullar tatil edildi.

MALATYA

Malatya merkez ve tüm ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Malatya Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Meteorolojik verilere göre ilimiz genelinde bu gece ve yarın devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Malatya ili genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli ve hamile kamu personeli de Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır” dedi.

ADIYAMAN

Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde kar yağışı nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
Gölbaşı ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilçe genelinde bulunan tüm okullar 31 Aralık Pazartesi Günü tatil olduğu duyuruldu. İlçe genelinde de yoğun kar yağışının devam ettiği belirtiliyor.

BİNGÖL

Bingöl’ün Yedisu ve Yayladere ilçelerinde kar yağışının etkili olması nedeniyle Pazartesi günü için eğitime 1 gün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, “Meteorolojik verilere dayalı olarak yapılan değerlendirme sonucu, Yedisu ve Yayladere ilçelerimizde devam etmekte olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle öğrencilerimizin mağduriyet yaşamamaları için 31.12.2018 Pazartesi günü okullarımızda 1 gün süre ile eğitime ara verilmiştir” denildi.

ERZİNCAN

Erzincan’da yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle eğitim ve öğretime Pazartesi günü 1 günlük ara verildi.

Erzincan Valiliğinden yapılan açıklamada, “İlimiz genelinde akşam saatlerinde başlayan ve meteorolojik verilere göre bu gece ve yarın devam etmesi beklenen yoğun kar yağışı ve yollarda oluşabilecek buzlanma nedeniyle öğrencilerimizin ve vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Erzincan ili genelinde 31 Aralık Pazartesi günü eğitime ara verilmiştir. Ayrıca engelli kamu personeli, bakmakla yükümlü olduğu engelli yakını bulunan kamu personeli ve hamile kamu personeli de Pazartesi günü idari izinli sayılacaktır.” denildi.

İller geldikçe güncellenmeye devam edecektir…

YARIN Kar Tatili Olmasını İstediğiniz İller Hakkında Yorumlarınızı Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz

53 yorum

  1. adını karlara yazdım valim buğulu camlara kazdım kışın okula gitmek zor valim tatil etti güzel uyuyalım…Ankara ne olursun tatil olsun bakımından sana sesleniyoruz valimmmmm

  2. BİZ BÖYLE HEP TATİL OLSUN DİYORUZ AZICIK KARDA AMA ARDAHAN ,KARS O CİVARDA OKUYAN ÇOCUKLAR NE YAPSIN ONLARDA TATİL İSTERSE HİÇ OKULA GİDEMEZLER ÇÜNKÜ ORDAKİ KAR YAGİŞİ İÇ ANADOLU ,KARADENİZ ,AKDENİZ GİBİ KESİMLERİN İKİ KATİ LÜTFEN TATİL İSTERKEN İKİ KERE DÜŞÜNELİM…

  3. Vasip amca ne olur yarin tatil yap 2 tane sinvim var sosyol ile türkçe sende öğrenci oldun bizi anlarsin mesajimi almışsan okuları tatil yap ben o zaman anlarim seni SENİ ÇOK SEVİYORUZ VASİP AMCA BEN ANKARADAN İyiki VARSIN CANIM VALİM

  4. Denizliye acil tatilll!
    Hergün götüm donuyo yerler kaygan heran düşüp biryerlerimi kırabilirim bunun suçlusu kim olacak tabiki siz şimdi soruyorum size bu vicdan azabıyla yaşayabilecekmisiniz?

Hemen Yorum Yaz

Adını veya rumuzunu yazabilirsin.